Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Dutchbook Uitgever: Deze leuke en door Nederlandse illustratoren hand gemaakte Zen Coloring boeken is een prachtige serie. Het zijn twee verschillende boeken met ruim 48 kleurplaten per boek!  Het formaat is 20 x 25 centimeter. Het papier is 120 grams Houtvrij Offset. Dat is niet alleen geschikt voor kleurpotloden maar ook voor stiften. Uiteraard is deze productie volledig op FSC papier gedrukt. Duurzaam dus! Auteurs: Dit mooie boekje is getekend door: Ellen Wolters: ellensstratie (facebook klik hier! ) Sabine van Ee: Sabine Design (facebook klik hier! ) Uiterlijk: Dit vrolijk gekleurde boekje heeft op de voorkaft tekeningen in de kleuren mintgroen, blauw roze en rood. In het midden is een cirkel met daarin de tekst Zen coloring in zwart in een gele balk eronder vind je de tekst special designs to relax. Verder zijn er een paar afbeeldingen geplaats die je in het boek terug kunt vinden. Door een unieke QR code kun je gekleurde voorbeelden op het internet terug vinden voor inspiratie.   Kwaliteit: Dit boekje met 48 kleurplaten is gedrukt op 120 grams papier. De platen zijn dubbelzijdig bedrukt. Ondanks dat ze dubbelzijdig zijn kun je er echt met verschillende materialen in werken. Ik en mijn team hebben stiften, gelpennen en potloden voor jullie getest. Resultaten: Nathascha kleurt budget heeft samen met Jolanda Minten en Alice van den Berg dit boekje getest. Hier onder kun je onze creatie bekijken en onze bevindingen lezen. . .
Zen coloring mint groen
Opdracht 1: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Koh I Noor Polycolor. Heel prettig en glad papier om op te werken. De potloden zijn erg zacht en werken daardoor heerlijk op dit papier. Ze dekken in 1 keer wat echt geweldig is. (Zelfs zonder bewerking) Oogschaduw voor de achtergrond gebruikt. Wow dit werkt echt geweldig goed en is zo leuk om te gebruiken.  
Opdracht 2: Gekleurd door Jolanda Minten met de Flihflo potloden van AliExpress. Papier wordt erg slap als je het met water bewerkt. Ik heb aquarel potloden gebruikt maar de combi water en papier werkt niet zo goed. Daarom heb ik het maar gewoon gekleurd wat ook erg goed gaat. De kleuren dekken aardig goed. Je krijgt een mooie heldere kleurafgifte op het papier te zien.
opdracht 3: Gekleurd door Alice van den Berg met de Bruynzeel dubbelpointers van de A.H. Stiften kleuren heel erg goed op dit fijne gladde papier. Ze drukken niet door wat super fijn is en worden absoluut niet korrelig. De stiften geven een mooie heldere kleur af en werken erg dekkend. Je blijft heel erg licht de aanzet zien van de stiften maar dit valt over het algemeen best mee. Achtergrond is gedaan met glitter oogschaduw. (dit valt weg op de foto) Dit geeft een erg mooi resultaat aan deze plaat.
Prijs  & verkooppunten Dit super leuke boekje was te koop bij de Action voor €0,99 cent. Hoe lang ze daar zijn en blijven is meestal de vraag dat weet je nooit. Maar je kunt ze ook in een set van 2 voor € 5,95 bestellen bij: Dutchbook: Klik hier!
Eigen mening: Wauw wauw en nog eens wauw wat zijn dit super leuke boekjes. En dat voor maar €0,99 cent. Jullie boeken zijn echt heel erg vooruit gegaan. De tekeningen worden steeds mooier en beginnen echt wel in de buurt te komen van de wat duurdere boeken. Zelf ben ik echt helemaal weg van deze leuke serie. Ik hoop dat jullie er hier nog een hele hoop van bij gaan maken. Dit is echt wat ik versta onder budget, een super leuk boekje waar je met veel verschillende materialen in kunt werken. Jullie hebben jezelf echt overtroffen deze keer. Ga zo door met deze geweldige boekjes.  
Opdracht 4: Gekleurd door Alice van den Berg met verschillende soorten budget gelpennen. De gelpennen kleuren erg fijn. Wel moet je uitkijken dat je het goed laat drogen anders kun je vlekken krijgen. Dit is zeker voor linkshandige mensen iets waar ze zeker rekening mee moeten houden. Niet alle kleuren geven een even goed dekkend resultaat. Het papier is wel erg fijn om op te kleuren lekker glad. Achtergrond gedaan met glitter oogschaduw. (dit valt weg op de foto)