Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Dutchbook Uitgever: Deze leuke en door Nederlandse illustratoren hand gemaakte Zen Coloring boeken is een prachtige serie. Het zijn twee verschillende boeken met ruim 48 kleurplaten per boek!  Het formaat is 20 x 25 centimeter. Het papier is 120 grams Houtvrij Offset. Dat is niet alleen geschikt voor kleurpotloden maar ook voor stiften. Uiteraard is deze productie volledig op FSC papier gedrukt. Duurzaam dus! Auteurs: Dit mooie boekje is getekend door: Ellen Wolters: ellensstratie (facebook klik hier! ) Sabine van Ee: Sabine Design (facebook klik hier!) Uiterlijk: Dit vrolijk gekleurde boekje heeft op de voorkaft een afbeelding in de kleuren blauw, geel, groen, roze en rood. In het midden is een cirkel met daarin de tekst Zen coloring in zwart in een gele balk eronder vind je de tekst special designs to relax. Verder zijn er een paar afbeeldingen geplaats die je in het boek terug kunt vinden. Door een unieke QR code kun je gekleurde voorbeelden op het internet terug vinden voor inspiratie. Kwaliteit: Dit boekje met 48 kleurplaten is gedrukt op 120 grams papier. De platen zijn dubbelzijdig bedrukt. Ondanks dat ze dubbelzijdig gedrukt zijn, kun je er echt met verschillende materialen in werken. Ik en mijn team hebben stiften en potloden voor jullie getest. Ook zijn we bezig geweest om achtergronden te kleuren voor jullie. Dit gaat ook heel erg goed in het boekje. Resultaten: Nathascha kleurt budget heeft samen met Ingrid de Wit dit boekje getest. Hier onder kun je onze creatie bekijken en onze bevindingen lezen. . .
Zen coloring blauw
Opdracht 1: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met Paper mate potloden van de Action. Echt een heel goedkoop potlood wat aardig goed kleurt. Je krijgt een redelijk dekkend geheel zelfs zonder bewerking. De potloden zijn voor een goedkoop merk erg zacht en je hoeft maar weinig druk te zetten. Op dit gladde papier glijden de potloden ook heel erg soepel.  
Opdracht 2: Gekleurd door Ingrid de Wit met het Bruynzeel rijksmuseum blik. Op dit fijne gladde papier kun je geweldig goed kleuren met de potloden. Ze geven een erg mooi dekkend, heldere kleur af. Ook schaduweffecten kun je erg goed creëren. Achtergrond gedaan met budget oogschaduw. Dit gaat echt super goed. Je smeert het soepel uit met een make-up sponsje of cosmetische wattenstaafje. 
opdracht 3: Gekleurd door Ingrid de Wit met de Lammy kleurpotloden. De combinatie papier en kleurpotloden is niet zo erg goed deze ronde. Je krijgt geen mooi dekkend geheel. Misschien is dit op te lossen door te doezelen met een doezelaar en bijv. geurloze terpentine of baby olie. Je blijft zonder bewerking veel witte plekjes zien. Achtergrond gedaan met budget oogschaduw. Wat gaat dit super goed in dit mooie boekje.
Prijs  & verkooppunten Dit super leuke boekje was te koop bij de Action voor €0,99 cent. Hoe lang ze daar zijn en blijven is meestal de vraag dat weet je nooit.
Eigen mening: Wauw wauw en nog eens wauw wat zijn dit super leuke boekjes. En dat voor maar €0,99 cent. Jullie boeken zijn echt heel erg vooruit gegaan. De tekeningen worden steeds mooier en beginnen echt wel in de buurt te komen van de wat duurdere boeken. Zelf ben ik echt helemaal weg van deze leuke serie. Ik hoop dat jullie er hier nog een hele hoop van bij gaan maken. Dit is echt wat ik versta onder budget, een super leuk boekje waar je met veel verschillende materialen in kunt werken. Jullie hebben jezelf echt overtroffen deze keer. Ga zo door met deze geweldige boekjes.
Opdracht 4: Gekleurd door Ingrid de Wit met de Staedtler viltstiften en fineliners. Wat kleuren deze stiften heel erg fijn in dit boek. Nadeel is wel dat ze licht doordrukken, dit is jammer omdat het een dubbelzijdig bedrukt boekje is. Je krijgt een mooi dekkend geheel en de aanzet is niet tot nauwelijks te zien. Het voelt bijna egaal aan. Dus je kunt erg goed met deze producten werken in het boekje. Achtergrond gedaan met budget oogschaduw aangebracht met een cosmetische wattenstaafje.