Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: BBNC De Winterkleurkaarten van Julia Woning brengen je meteen in winterse sferen en geven je een intens warm gevoel vanbinnen. De illustratrice geeft op haar eigen vakgebied en in haar eigen stijl vorm aan een prachtige set kleurkaarten. De luxe doosjes met 20 verschillende, inkleurbare winterkleurkaarten bevatten ook 20 bijpassende enveloppen. Verblijd je familie, vrienden en collega's in de decembermaand eens met een prachtige zelfgekleurde winterkaart! Auteur: Julia Woning studeerde in 1994 af aan de Willem de Kooning academie en werkt sindsdien als illustrator, portrettist en beeldend kunstenaar. Julia is vooral bekend van haar Dikke Dames-schilderijen, die in verschillende galeries in Nederland te bewonderen zijn. Haar inspiratie komt overal vandaan: tijdens een ontbijt met haar kinderen of bij een kopje thee kunnen de gekste ideeën opborrelen. BBNC bracht eerder haar Dikke Dames kleurboeken voor volwassenen en Dierenkleurboek uit. Meer informatie over Julia's werk is te vinden op Klik hier!. Uiterlijk: Je krijgt deze set in een mooi kartonnen doosje. Van de voorkant wordt je meteen al vrolijk je komt meteen in de winter/kerstsfeer. De afbeelding is een dikke dame kerstvrouw/man met sneeuw en ijskristalen, kerststerren en een wintervogel in de sneeuw. Dit alles natuurlijk in de kerstkleuren. Op de achterkant vind je alle afbeeldingen die in deze set te vinden zijn. De kaarten worden geleverd met bijbehorende enveloppe. Kwaliteit: De kaarten zijn van lekker dik papier/karton gemaakt. Je kunt je lekker uitleven met felle kleuren die je krijgt van stift en gelpennen. Het zal namelijk niet of nauwelijks doordrukken vanwege de dikte. (behalve met alcohol markers deze drukken altijd door) Wat ook erg fijne is dat op de achterkant gezellige kerstdagen en een vrolijk nieuwjaar in sierletters staat gedrukt. Er is zelfs meer dan voldoende ruimte om er nog een eigen kerstgroet bij te schrijven. Resultaten: Aan deze set hebben meegewerkt ikzelf (Nathascha kleurt budget), Jessica van der Velden, Stefanie van Leeuwen, Petra Bartelen en Ingrid de Wit. Hieronder kun je onze creaties zien en lezen wat we er van vinden. . .
Winter kleurkaarten Julia Woning
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha kleurt budget met Staedtler viltstiften. Wauw de kleuren springen van de kaart af. Op dit fijne papier droogt de stift erg snel op en krijg je een lekker glad resultaat op het papier. Wel zie je de aanzet van de stift een beetje terug, dit is ook erg moeilijk te voorkomen met stiften. Stiften glijden over het papier en de afbeelding leent zich ervoor om uit je dak te gaan met lekkere felle kleuren.  
Plaat 2: Gekleurd door Jessica van der Velden met de gelpennen van de Action. Erg fijne dikte van papier om op te werken. Drukt niet door en je krijgt een mooi egaal effect met de gelpennen. Wat een super leuke kaart, ik heb genoten om hem in te mogen kleuren.
Plaat 3: Gekleurd door Jessica van der Velden met de gelpennen van de Lidl. Een fijne gladde structuur heeft het papier. Dat maakt het werken met gelpennen erg fijn en makkelijk. Weer een super leuke kaart. Heb er weer fijn mijn fantasie op los kunnen laten. Om de kaart nog speelser te maken heb ik een blauwe lijn om de plaat gemaakt en de buitenlijnen met zwarte glitterpen aangezet.
Prijs  & verkooppunten Deze leuke set is voor € 9,99 te koop bij de volgende verkooppunten: BBNC uitgevers: Klik hier! Bol.com: Klik hier! Bruna: Klik hier!
Eigen mening: Wauw wat een super mooie kaarten set. Hou je net zoals ik van de dikke dames, en vind je het geweldig om los te kunnen gaan met je potloden en stiften? Dan is deze set zeker iets voor jou. Alles kan en mag bij deze kaarten, hoe gekker en gewaagder des te mooier komen deze kaarten uit. Niks is fout en alles kan en mag bij deze kaarten. Ik ben helemaal verliefd op deze kaarten en vind het heerlijk om ze te kleuren.
Plaat 4: Gekleurd door Stefanie van leeuwen met de Staedtler noris kleurpotloden. Potloden glijden heerlijk soepel over het papier. Je krijgt een mooie kleurafgifte waarbij je niet hardt hoeft te drukken. Je krijgt een mooi sprekend geheel te zien als resultaat.
Plaat 5: Gekleurd door Petra Bartelen met de potloden van de Hema. Ik stond er van te kijken hoe goed deze budget potloden het deden op dit papier. Je krijgt echt een warme kleurafgifte. Potloden gaan als boter over het papier. De afbeelding was zo leuk om te kleuren, ik kwam echt in de kerststemming
Plaat 6: Gekleurd door Ingrid de Wit met de aquarel kleurpotloden van de Aldi. Fantastische papier zelfs om water bij te gebruiken. Door het dikke papier kun je haast niet zien en voelen dat er met water is gewerkt. De kleuren worden juist extra fel wanneer je er met water overheen gaat. Echt een super plaat om te mogen kleuren, heb echt heerlijk met kleuren kunnen spelen. Niks is te gek bij deze kaart.