Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Jade Summer Uitgever: De volwassen kleurboeken van Jade Summer zijn de perfecte manier om stress te verlichten, ontspanning te bevorderen en je innerlijke kunstenaar te ontdekken. Elke kleurplaat brengt je naar een wereld van jezelf waar je verantwoordelijkheden lijken te vervagen. Jade Summer is een merk dat eigendom is van Fritzen Publishing LLC. De missie van ons team is om mensen te helpen hun innerlijke kunstenaar te bevrijden en gezonder te leven met minder stress. Uiterlijk: Ik kreeg dit als een digitaal kleurboek. Zodra ik het bestand opende, kreeg ik echt het gevoel de wereld van vampiers binnen te gaan. De volle maan en de donker paarse kleur met de echt witte hoektanden brengen je meteen in de sfeer. In witte letter vind je de naam van de auteur en de titel van het boek terug. Je krijgt meteen zin om door het boek heen te bladeren om de kleurplaten te gaan bewonderen. Kwaliteit: De kwaliteit van het boek is moeilijk in te schatten omdat het een digitaal boek is. Je kunt de kleurplaten afdrukken op het papier wat je zelf het fijnste vind werken. Ik en mijn kleurteam hebben ervoor gekozen om 2 verschillende papier soorten te gebruiken. We hebben getest op gewoon 80 grams print papier en we hebben een slag dikker gebruikt 120 grams. Samen met mijn kleurteam hebben we vooral potloden gebruikt, maar we hebben ook bij 1 plaat de alcohol markers gebruikt. Resultaten: Aan deze review hebben mee gekleurd Nathascha kleurt budget, Stefanie van Leeuwen en Jessica van der Velden. Hieronder lees je onze bevinden en kun je de resultaten zien van onze creaties. . .
Vampires 2
Opdracht 1: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Lamy kleurpotloden op 120 grams papier. Wauw wat een super gaaf effect kun je met deze potloden op dit papier krijgen. Door het felle pigment wat ik ook bewerkt heb met een doezelaar en vaseline knallen de kleuren echt van je papier af. Ik heb echt de sfeer in de kleurplaat kunnen brengen. Door het dikkere papier is het kleuren erg prettig, de potloden deden het perfect op dit fijne papier. Wat een super gave kleurplaat om te mogen kleuren.  
Opdracht 2: Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met het Bruynzeel keverblik op gewoon 80 grams printpapier. De kleurpotloden werken super goed op dit hele fijne papier. Maar om echt alles goed egaal te krijgen heb ik de hele plaat wel bewerkt met een doezelaar en geurloze terpentine. Zelfs schaduw maken ging heel erg prettig met deze potloden op dit papier. Het was een super mooie plaat om te kleuren ik heb er van genoten om het te doen.
opdracht 3: Gekleurd door Jessica van der Velden met de Marco Raffine kleurpotloden op 80 grams printpapier. Wow wat krijg je een super helder effect met deze potloden, zelfs op gewoon printpapier en zonder het te bewerken. De kleuren dekken in 1 keer goed. Alleen is het misschien handig om de plaat op wat dikker papier te printen en dan in te kleuren. 80 grams gaat goed maar ik denk dat wat dikker bijv. 120 grams prettiger gaat werken.
Prijs  & verkooppunten De super gave boek is voor € 6,41 te koop bij de volgende verkooppunten: Amazon.de: Klik hier! Etsy: Klik hier!
Eigen mening: Wat een super te gek boek. Ik hou wel van fantasy. Je kunt echt lekker los gaan met kleuren en effecten. Dus hou je ook van vampiers en fantasy/horror dan is dit boek echt een leuke aanrader. Ik en mijn kleurteam zijn er helemaal weg van, en hebben erg genoten om hierin te kleuren. Er was ontzettend veel keus in de diversiteit van de kleurplaten. Voor iedereen zat er wel iets leuks tussen.  
Opdracht 4: Gekleurd door Jessica van der Velden met de Twin markers van de Action op 80 grams print papier. Deze markers kleuren geweldig en vloeien erg mooi uit. Daar moet je wel rekening mee houden tijdens het kleuren. Ze lopen altijd iets uit en komen dan op stukjes waar het eigenlijk niet op hoorde te komen, dit is echt een kwestie van oefenen. Verder drukken deze markers echt gigantische door (minimaal 3 lagen gewoon printpapier) maar dat hebben alle alcohol markers. Tip probeer wat dikker print papier te gebruiken. Verder is het echt een super mooi boek waar ik met veel plezier in gekleurd heb.