Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Meis & Maas Tijd voor kleur! is een prachtig uitgevoerd kleurboek met zeer gedetailleerde tekeningen van de film hit van het najaar Trolls! Ga mee op avontuur met Poppy en geef kleur aan de wereld van de trollen! Ze zijn vrolijk, grappig en kleurrijk! Stap binnen in de wonderlijke wereld van Trolls. Met maar liefst 96 gedetailleerde tekeningen op extra dik papier om in te kleuren. Pak je mooiste potloden, stiften of waskrijt en laat de innerlijke Troll in je los! Uiterlijk: Het is een groot vierkant boek. Op de voorkant zie je een aantal trollen en hun lange wilde haren. De voorkant is neutraal met enkele kleurelementen. Midden op de voorkant in het haar van de trol is de titel van het boek geplaatst: Trolls tijd voor kleur! Kwalitiet: Het boek is van lekker glad wat dikker papier. De bladzijden van dit boek zijn dubbelzijdig bedrukt. Dit houd in dat je van te voren heel goed moet nadenken welke materialen je gaat gebruiken, dit is omdat de kans bestaat dat het kan gaan drukken met bepaalde materialen. Zeker omdat het papier niet al te dik is. Omdat het papier niet heel erg dik is worden stiften en fineliners erg snel korrelig en krijg je een kras effect op het papier. Resultaten: Petra Bartelen uit mijn vaste kleur team van Nathascha kleurt budget. Heeft deze keer 4 leuke platen voor jullie ingekleurd.
Trolls tijd voor kleur
Plaat 1:  Gekleurd met de hobby moment kleurpotloden van Bruynzeel. Het papier is heel erg fijn voor kleurpotloden. Ze glijden heel erg soepel over het papier en je hoeft maar weinig druk uit te oefenen voor een mooie kleurafgifte. Het zijn leuke en fijne tekeningen om in te kleuren, je kleurt makkelijk en snel een eindje weg in dit mooie boek.
Plaat 2: Gekleurd met de grote set kleurpotloden (50 stuks) van de Action). Dit papier is echt heel erg prettig voor kleurpotloden. Met erg weinig druk krijg je snel en makkelijk een erg mooie kleurafgifte op het papier. Dit boek is echt een aanrader voor welk potlood dan ook.
Plaat 3: Gekleurd met de Stabilo 68 & 88 gezicht en huid gekleurd met hobby moment potlood van Bruynzeel. Ook deze stiften en fineliners drukken licht door. Dit is erg jammer je kunt hierdoor de plaat die ervoor of achter staat niet meer kleuren. De kleur droogt niet mooi egaal op, en je krijgt een licht kras effect op de plaat. Het is echt een boek voor kleurpotloden.
Prijs  & Dit mooie boek is voor €10,95 te koop bij de volgende verkooppunten: Meis & Maas: Klik hier! Eci.nl: Klik hier! Bol.com: Klik hier!
Plaat 4: Gekleurd met de fineliners van de Hema huid met de ergo soft potlood van Staedtler gedaan. De naam zegt het eigenlijk al de fineliners zijn ervoor gemaakt voor de kleine oppervlakten. Het werkt daarom niet erg fijn het krast heel erg op het papier en je krijgt een korrelig effect. Ook drukt het licht door op de plaat die ervoor of erna staat, dit is heel erg jammer.