Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Dutchbook Beste teken en kleurfan! Een nieuw boek om te genieten van tekenen en kleuren. De bijzondere patronen herhalen zich, waardoor het werken in dit boek leuk en rustgevend is! De tangle patronen kun je kleuren en er zijn patronen die je zelf kan tekenen. Kijk goed naar het voorbeeld, volg de stippellijnen om de opbouw van het patroon te oefenen, en probeer het zelf ook. Tip: Gebruik een fineliner of een potlood met een scherpe punt voor een mooie tekening. Vind je het leuk om meer te leren over deze manier van tekenen kijk dan op You Tube.com: `How to draw Tanglepattern…` De auteur Ellen Wolters heeft daarvoor een speciaal You Tube kanaal gemaakt. Hier onder vind je de link: Klik hier! Info achterkant van het boek: De tekeningen zijn afwissend, grote en kleine patronen herhalen zich. Hierdoor is het werken in dit boek leuk en rustgevend. Tip: Gebruik in een tekening warme of juist allemaal koude kleuren voor een bijzonder effect. Als contrast kun je ook een afwijkende kleur gebruiken. Misschien is de omslag van dit boek dan wel een mooie inspiratie! Uiterlijk: De voorkaft van het boek spring er uit. Door de kleuren op de voorkant word je aandacht getrokken. Ik heb nu de geel / roze variant als voorkaft. De kaft is van stevig glad karton. In de binnenkant vind je de kleurplaten op stevig papier. De meeste bladen zijn enkel bedrukt. Wanneer ze dubbel zijn bedrukt komt dat door de uitleg om zelf de tangle patronen te kunnen tekenen. Kwalitiet: Doordat de kleurplaten enkel zijn bedruk kun je er met heel veel verschillende materialen in werken. Als het doordruk geeft het niks. De bladen die wel tweezijdig zijn bedrukt, komt dat door de uitleg om zelf te kunnen tekenen. Persoonlijk vind ik dat niet storend. Door het gladde papier kleur je erg fijn met de verschillende materialen. Ook kun je perfect doezelen en blenden met vaseline. Zelfs gelpennen is geen probleem voor dit boek. Resultaten: Over het algemeen een geweldig boek. Zeker omdat de platen enkel bedrukt zijn kun je er echt met alle materialen in werken.
Tangle patronen tekenen & kleuren geel
Plaat 1:  Gekleurd met de Bruynzeel viltstiften. Ging super goed op dit papier. Geen korrels en het voelde niet korrelig aan. Echt geweldig om met deze stiften in dit boek te kunnen werken. Papier neemt de stift goed op. Het enige nadeel is dat de stiften wel doordrukken. Maar omdat het boek enkelzijdig bedrukt is vind ik dit absoluut niet storend. 
Plaat 2: Gekleurd met de gelpennen van de Lidl, de fineliners van de Action en de achtergrond gedaan met de soft pastel krijt van de Action. Wederom geen klagen over het papier. Gelpennen kleuren fantastisch. Bij de fineliners moest je in de gaten houden dat je wel alles raakte. De fineliners drukken door. Op de achterkant stond de uitleg hoe je het patroon op de volgende pagina kan tekenen. Dus het is niet erg dat het wat doordrukt. Ik vond het ook niet echt storend. Achtergrond gedaan met soft pastel krijtjes dat ging ook erg fijn.
Plaat 3: Gekleurd met de dubbel punters van de Kruidvat. Wat een fijne stiften om hiermee in dit boek te kleuren. Ik heb zowel de dunne als dikke punten van de stiften gebruikt in deze plaat. Het papier nam de stift erg snel op. Nadeel ze drukken echt vreselijke door. Maar omdat het boek enkelzijdig is. Vormt dit geen enkel probleem. Erg fijn papier om met stift te kunnen kleuren.
Prijs  & verkooppunten Deze boeken zijn in april van dit jaar in de aanbieding geweest bij de Kruidvat voor €0,99. Nadien zijn ze ook bij de Trekpleister in de aanbieding geweest ook hier waren ze €0,99.