Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk : De kleurpotloden zitten in een kartonnen doosje. Deze kun je via een kartelrand open scheuren. Als de doos eenmaal open is kun je deze niet meer sluiten. Hierdoor moet je wel uitkijken dat de potloden er niet uitvallen wanneer je deze opruimt of pakt om te beginnen. Zelf heb ik een plastic doosje gepakt waarin in deze veilig bewaar zodat de punten niet kunnen breken. De Staedtler noris club potloden hebben een zeshoekige vorm. Ik vind ze best lekker in de hand liggen. Productinformatie: Staedtler Kleurpotloden, 24 stuks. Met Anti-Breek Systeem: de witte beschermlaag versterkt de potloodstift en verhoogt de breukvastheid. Briljante kleuren, hout van gecertificeerde, verantwoord beheerde wouden. Eenvoudig te slijpen. Kleuren: Ik heb de set met 24 verschillende kleurpotloden mogen ontvangen. Je hebt sets van 12, 24 & 36 kleurpotloden. Met de set van 24 heb je best een ruime keuze mogelijkheid. Er waren wel een aantal kleuren die ik miste. Zoals donker paars, Mint groen, bordeaux rood. Ik ga er dan ook van uit dat deze in de set van 36 wel aanwezig zijn. Gebruik: Ik vind de Staedtler noris een prettig in de hand liggende potlood. Door de zeshoekige vorm heb je voldoende grip op het potlood om donker en licht te kunnen kleuren. Er komt best veel kleurpigment van de potloden af. Zelfs op gewoon print papier springen de kleuren ervan af. Ik heb deze kleurpotloden op drie verschillende soorten papier geprobeerd. Ik kan niet anders zeggen een super goed kleurpotlood voor een hele mooie budget prijs. Om deze potloden te slijpen gebruik ik de elektrische punten slijper van de Lidl of de gewone puntenslijper van de Aldi . De kleurpotloden kun je met deze slijpers erg zuinig slijpen. Het kleurpotlood is ook met een gewone puntenslijper erg makkelijk te slijpen. Deze kleurpotloden lenen zich ook uitstekend om mee te kunnen doezelen/blenden. Ik heb met deze kleurpotloden een doezelaar en vaseline gebruikt. Resultaten:
Plaat1 Kleurplaat uit De enige echte mandala kleurkalender 2017. De kleurpotloden kleuren erg fijn op dit dunne karton. Ook een donker en licht kleureffect aanbrengen gaat erg goed met deze kleurpotloden. Er is veel kleurafgifte op het papier zichtbaar.
Plaat 2 Kaart van De enige echte dikke dames kerstkleurkaarten. De heb ik eerst gekleurd en nadien met een doezelaar en vaseline bewerkt. Dit gaat heel erg goed met deze kleurpotloden. De kleuren vloeien mooi in elkaar over na gebruik van de vaseline.
Prijs & verkooppunten: De Staedtler Noris club kleurpotloden zijn voor tussen de € 2,99 en € 21,99 (set van 12, 24 of 36 kartonnen doos of metalen blik) koop bij: Boekenvoordeel: Klik hier! Kantoorartikelen.nl Klik hier!
Plaat 3 Geprinte kleurplaat, gratis kleurplaat van Masja van den Berg auteur van de boeken Mijn wonderlijke wereld. Zelfs op gewoon kopieer papier kleuren deze kleurpotloden erg fijn. Ze geven erg goed kleur af, en werkt prettig op zelf dun papier.