Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk : De set van 50 viltstiften komen in een ijzeren blik, die uit twee lagen met viltstiften bestaat. Stabilo 68 is een mooie zeshoekige stift. De stift is in de kleur die het afgeeft, op elke hoek van de stift heb je een dun wit streepje na benden lopen. Op de voorkant van de stift staat Stabilo 68, en op de achterkant Art. No bijvoorbeeld 68/33 en de streepjes en barcode vermeld. Productinformatie: Hoogwaardige viltstift met inkt op waterbasis. Speciaal voor Stabilo ontwikkelde grondstoffen zorgen voor schitterende glans en kleurintensiteit. Vloeiende verlopen en mooie aquareleffecten ontstaan door het mengen van de inkt met water en penseel. De kwaliteit van het papier bepaalt ook de kwaliteit van het mengen. Eigenschappen: • Hoogwaardige viltstift. • 40 kleuren + 6 fluorescerende kleuren (46 verschillende kleuren). • Robuuste drukbestendige pen punt, schrijfbreedte ca. 1 mm. • Reukloze inkt op waterbasis. • Drukt niet door op de volgende pagina. • Tast toner en watervaste inkt niet aan. • Stiften kunnen tot 24 uur zonder dop; de stift regenereert zichzelf wanneer de dop weer op de stift    wordt geplaatst.                              • Hoge glans en kleurintensiteit. • Alle kleuren los verkrijgbaar. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kleuren: Omdat het een grote set is heb je meer dan genoeg kleur keuze. Van donker na licht en zelf de neon  kleuren zijn terug te vinden in deze set. Gebruik: De stiften kleuren erg prettig. Je hoeft maar weinig druk uit te oefenen om een goede kleur te krijgen. Deze stiften dekken in 1 keer goed op vele verschillende soorten papier. Nadeel is wel dat ze regelmatig doordrukken, in boeken die dubbelzijdig bedrukt zijn is dat erg vervelend. De hoeveelheid van het doordrukken is per papier verschillend. Resultaten:
Plaat1 Kleurplaat uit De enige echte mandala kleuragenda 2017. Deze stiften werken fantastisch op dit papier. Omdat het kleine oppervlakten waren worden de stiften absoluut niet korrelig, en blijft het lekker glad. Deze stiften drogen streep loos en snel op. Wat wel jammer is dat ze licht doordrukken. Dit is gelukkig niet storend. Je kunt gewoon je afspraken noteren zonder dat dit irriterend is.
Plaat 2 Kleurplaat uit Mijn wonderlijke wereld deel 1. Deze stiften kleuren redelijk fijn in dit boek, het wordt licht korrelig. Wel drogen deze stiften snel en streep loos op. Ook drukken deze stiften heel erg door, omdat het kleurboek dubbelzijdig is bedrukt kun je de kleurplaat die er voor of achterstaat niet meer gebruiken. Dat vind ik persoonlijk wel heel erg jammer.
Prijs & verkooppunten: Deze stabilo 68 stiften zijn op vele verschillende punten te koop. Ook de prijs wil nog wel eens verschillen, dit komt voor een deel aan de keuze voor een grote en of kleine set.  Stabilo 68 is te koop in de volgende sets: 25, 30, 40 en 50, de stiften zijn ook los verkrijgbaar, bij gespecialiseerde boekhandels  (ca. €0,99) Prijzen voor sets variëren van: € 17,93 tot €55,- . Hier een paar verkooppunten: Bol.com: klik hier! Lobbes: Klik hier!