Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Akasha In de wereld van sprookjes kan alles en is overal magie. Dit mandala kleurboek staat vol met sprookjes, symbolen en sfeer. Al kleurend geef je er een persoonlijke betekenis aan. Voor Hanneke Koop zijn mandala's een grote inspiratiebron. Zij is al jaren actief op het gebied van mandala tekenen. Eerder maakte zij het 'Klein mandala kleurboek'. Uiterlijk: Het is een mooi vierkant klein kleurboekje. De voorkant is vrolijk gekleurd, en je vind er afbeeldingen terug van de meest bekende sprookjes. De tekst is vrolijk van kleur. Wil je echt weer even het kind in je terug vinden? Spreekt dit kleurboek je vast en zeker heel erg aan. In het boek zelf vind je ook enkele voorbeelden van gekleurde platen terug, dit geeft je meer inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Kwalitiet: Het boek bevat erg stevig papier, wat enkelzijdig bedrukt is. Doordat de bladzijden enkelzijdig bedrukt zijn, kun je met eigenlijk alle soorten materialen, je fantasie de vrij loop laten gaan. Door het gladde papier glijd het kleur materiaal erg soepel, dit is prettig omdat je zo minder druk op het materiaal hoeft uit te oefenen. Resultaten: Petra Bartelen uit mijn vaste kleur team van Nathascha kleurt budget heeft 4 leuke sprookjes voor jullie gekleurd.
Sprookjes Mandalas kleuren
Plaat 1:  Vrouw Holle gekleurd met Staedtler Noris club kleurpotloden. Door het fijne gladde papier glijden de kleurpotloden erg soepel. Met erg weinig druk krijg je een goede en mooie kleur afgifte. Door de mooie en duidelijke tekening krijgt je een erg mooi eindresultaat.
Plaat 2: Hans en Grietje gekleurd met de Davinci kleurpotloden van de Action. De potloden vloeien erg soepel over het papier. Je krijgt een mooi kleuraccent door licht en hard te drukken op het potlood, dit geeft een erg leuk resultaat.
Plaat 3: Roodkapje gekleurd met de Stabilo 88. Voor de fijne bloemen is de fineliner geweldig. Omdat de Stabilo 88 een fineliner is, werkt deze het fijnste op kleine friemel stukjes, voor de grotere oppervlakten zijn deze fineliners niet zo geschikt. Door de dunnen punt blijf je de aanzet heel erg goed zien wat jammer is van je plaat. Ook drukken de Stabilo 88 erg door, voordeel is dat het papier enkelzijdig bedrukt is dat is dus gelukkig geen probleem.
Prijs  & verkooppunten Dit leuke boekje is te koop voor €17,50 bij de volgende verkooppunten: Akasha uitgeverij: (dit boek is tijdelijk in de aanbieding voor €9,90) Klik hier! Bol.com: Klik hier! Bruna: Klik hier!
Plaat 4: Duimelijntje gekleurd met de dubbelpointers van Bruynzeel. Deze stiften kleuren niet echt fijn op dit papier. Je voelt ook dat het op bepaalde plaatsten heel erg korrelig wordt. Het voordeel met de dubbelpointers is wel dat je de keuze hebt tussen een dikke of dunne kleur punt. Ook drukken deze stiften erg door, dit is geen probleem omdat de bladzijden enkel bedrukt zijn.