Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Meis & Maas Uitgever: Ontdek in deze extra grote uitgave van deel vijf van Mijn Wonderlijke Wereld: fantasievolle illustraties met prachtige dieren, bloemen en andere patronen. De pagina’s zijn van extra dik papier dus pak je stiften, potloden of waskrijt om de illustraties van Masja met jouw kleuren nog mooier te maken. De tekeningen zijn eenzijdig afgedrukt en geperforeerd zodat je ze makkelijk uit het boek kunt halen. Auteurs: Masja van den Berg studeerde af aan de Gerrit Rietveld academie en tekent en kleurt al haar hele leven. Onder de naam Masja's Artwork maakt zij de mooiste creaties. Laat je inspireren door Masja's tekeningen en maak er jouw unieke wereld van. Uiterlijk: Op omslag vind je een vrolijke gekleurde Chinese draak op een fel turquoise gekleurde achtergrond. Met mooie gouden sierletters is de titel van het boek geschreven. Ook vind je het goud terug in de draak dat maak de vooromslag echt helemaal af.   Kwaliteit: Het kleurboek voelt erg goed aan en heeft wat dikker papier. Wat bij dit boek een heel groot pluspunt is vergeleken de andere delen is: dat ze de kleurplaten enkelzijdig bedrukt hebben. Ook heeft dit boek een gestanste rand waardoor je de kleurplaat eruit kunt scheuren en deze kunt ophangen. Je kunt nu echt met alle materialen aan de slag. Als het doordrukt is dat toch niet erg, voordeel van enkelzijdig bedrukt papier. Wij hebben echt van alles geprobeerd van fineliners tot gelpennen en van viltstift tot potloden. Resultaten: Deze ronde hebben Nathascha kleurt budget samen met Jessica van der velden en Stefanie van leeuwen uit mijn vaste kleurteam, gekleurd in dit mooie boek van mijn wonderlijke wereld 5. Hieronder onze bevindingen en resultaten. . .
Mijn wonderlijke wereld deel 5
Opdracht 1: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met het Bruynzeel rijksmuseum blik. De achtergrond heb ik met de soft pastel krijt van de Action gedaan. Wow wat kleuren deze potloden geweldig op dit hele fijne papier. Om een zo dekkend mogelijk resultaat te krijgen heb ik deze plaat bewerkt met vaseline een doezelaar. Dit gaat geweldig goed op dit fijne papier. Achtergrond gedaan met de soft pastel krijt ook dit gaat heel erg goed. Een erg leuke plaat om te kleuren.  
Opdracht 2: Gekleurd door Jessica van der Velden met de gelpennen van de Action en het Bruynzeel keverblik. Beide materialen kleuren erg prettig weg in dit boek. Echt een super leuke plaat waar ik me even heerlijk op kon uitleven. Papier is lekker dik dus kleurt super ook als je wat harder duwt en het wat grof aanvoelt.
opdracht 3: Gekleurd door Stefanie van leeuwen met Marco raffine kleurpotloden van Aliexpress de achtergrond met de van Eyck Soft pastel krijt van de Action. Deze kleurpotloden kleuren echt magische op dit fijne papier. Ze liggen prettig in de hand en geven super veel kleurpigment af op het papier. Papier is lekker glad en erg fijn van structuur. De achtergrond gedaan met de soft pastel krijt. Wat een super eindresultaat ik ben er dan ook erg blij mee.
Prijs  & verkooppunten Dit prachtige boek is voor nog geen € 6,00 te koop bij de volgende verkooppunten. Masja`s Artwork: Klik hier! Paagman: Klik hier!
Eigen mening: Persoonlijk zou ik dit boek meteen aanschaften voor mijn collectie. Deze boeken geven mij echt de rust en ruimte om te kleuren. Ik kan mijn fantasie de vrije loop laten in deze boeken. Wat super fijn en handig is in dit boek de bladzijden zijn enkelzijdige bedrukt en hebben een scheurrand. Nu kun je met alle materialen in dit boek werken en tevens je prachtige plaat eruit halen en in een mooi lijstje ophangen. Een echte aanrader voor elke kleurfanaat. 
Opdracht 4: Gekleurd door Stefanie van leeuwen met de Huhuhero potloden van AliExpress. Dit zijn wat stugge potloden maar wel met super veel pigment. Ze dekken in 1 keer geweldig goed. Je moet ze wel vaak slijpen dus zuinig zijn deze potloden niet, zeker als je een bewerkelijke plaat hebt als deze. Ook krult het papier iets op tijdens het kleuren. Verder super papier in combinatie met deze potloden.