Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Meis & Maas Na het succes van het eerste deel van 'Mijn wonderlijke wereld' van de populaire tekenares Masja van den Berg (dochter van kinderboekenschrijfster Carry Slee) verschijnt nu deel twee. In deze uitgave neemt Masja je mee naar een wereld die bestaat uit vrolijke dieren, prachtige bloemen en fantasierijke paisleys, mandalas en patronen. Kies een tekening uit die het beste bij jouw stemming past en laat je creativiteit de vrije loop! Van de auteur: Ontdek in deel 2 samen met Masja de schoonheid van de herfst. Met 46 prachtige tekeningen om in te kleuren. Van Paisley's en Mandala's tot planten, dieren en nog veel meer. Na het overweldigende succes van 'Mijn wonderlijke wereld DEEL 1' kon een tweede deel niet uitblijven. Ontdek in DEEL2 samen met Masja de schoonheid van de herfst. Met 46 prachtige tekeningen om in te kleuren, van Paisley's en Mandala's tot planten, dieren en nog veel meer. Met de harde kaft blijft dit boek extra lang mooi en door het zorgvuldig geselecteerde papier is de kans op doordrukken nihil. Uiterlijk: De voorkant van het kleurboek heeft een prachtige sierlijke vos omringt door herfst bladeren. Door de lichte kleuren en de gouden tekst heeft dit alles een feestelijke uitstaling. Ik was ook meteen nieuwsgierig na de binnenkant van het boek. Je wordt echt aangetrokken door de kaft van het boek. De kaft is een paperback. Kwalitiet: Het kleurboek voelt erg goed aan en heeft wat dikker papier. Ik heb dan ook verschillende materialen kunnen uitproberen in het boek. Kleurpotloden werken heerlijk in het boek. Zelf met gelpennen werken is geen probleem in dit boek. De stabilo stiften de 68 drukken heel licht door. Dit is wel jammer. Het licht ook erg veel aan de stiften die je gebruikt hoe erg het doordrukken zichtbaar is Resultaten: Inmiddels ex beheerder van de Facebookgroep budget kleuren Patries Swinkels heeft 3 platen voor jullie gekleurd.
Mijn wonderlijke wereld deel 2
Plaat 1:  Gekleurd met het Bruynzeel keverblik en de zwarte Stabilo fineliners en stiften  (68&88). De stabilo`s zowel de 68 als de 88 drukken licht door op het papier. Om een mooi geheel te krijgen met de kleurpotloden uit het keverblik, kun je het beste kleine cirkeltjes draaien. Anders is er een kans dat je met meerdere lagen moet werken om het in een keer mooi egaal te krijgen.
Plaat 2: Gekleurd met gelpennen van de Lidl, Wibra en Action voor de achtergrond is een pastel potlood gebruik. Om de achtergrond te vervagen is een kneedgum gebruikt . De gelpennen drukken helemaal niet door wat super fijn is. Het voordeel om de achtergrond met een pastel potlood te doen in plaats van met krijt is dat je geen vuile handen krijgt.
Plaat 3: Gekleurd met het rijksmuseum blik van Bruynzeel. Bij deze plaat heb ik de Derwent blender en burnisher gebruikt. En ik heb de kleuren gemengd wat super gaat op dit papier
Prijs  & verkooppunten Dit prachtige boek is voor nog geen € 6,00 te koop bij de volgende verkooppunten. Masja`s Artwork: Klik hier! Meis&Maas: Klik hier! Boekenvoordeel: Klik hier!