Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk : Deze kleurpotloden worden in een kartonnen doos geleverd. Ze zijn wel goed verpakt met bubbeltjes folie, zodat beschadigingen en breken van de punten zo klein mogelijk wordt. De doos waar ze inzitten is niet erg stevig. De kleurpotloden zijn zeshoekig, waardoor ze prettig in de hand liggen. De kleurpotloden zijn zilvergrijs van kleur met de tekst Raffine color 7100 Marco en het kleurnummer. Omdat de laatste 2 cm van het kleurpotlood de kleur heeft die het afgeeft op papier, is dit erg handig zodat je altijd ziet welke kleur je pakt. Ook is het erg makkelijk dat de potloden genummerd zijn, ze beginnen bij 501 tot 572 bij de set van 72 kleurpotloden. Productinformatie: Gemaakt van milieuvriendelijk-materiaal, dat onschadelijk is voor uw gezondheid. Gebruikt voor het schrijven, tekenen en schetsen op papier. De druk effect is duidelijk, uniform van kleur, niet gemakkelijk te vervagen. Kleurrijk, extra vloeiende lijnen in ruwe ontwerpen, schetsen en potlood illustraties zijn aanwezig. Het potlood schets tekening past comfortabel in uw hand voor een vlotte schrijfervaring. De sterke tip voorkomt breken, zorgen voor een langere levensduur van uw potlood. Goedkoop in prijs en kan worden gebruikt als het schrijven potlood voor algemene doeleinden. Kleuren: Het is een set met 72 verschillende kleuren. De keuze is dan ook erg uitgebreid, wat heel erg fijn is voor ons als kleurfanaten . Het eindstuk van de potlood is de kleur die het afgeeft tijdens het kleuren. Gebruik: Ik was reuze benieuwd na het gebruik van de kleurpotloden, ik had er al zoveel positieve verhalen over gehoord. En inderdaad wat een super geweldige kleurpotlood is dit. Het is een olie achtig kleurpotlood, wat erg zacht is. Je hoeft eigenlijk niet op het potlood te drukken, ze glijden over het papier, en geven een zeer intense kleur af. De kleur leeft echt op zodra je een stuk van de kleurplaat gekleurd hebt. Het zijn mijn favoriete kleurpotloden op dit moment. Het is een geweldige mooie set voor mensen met een kleine beurs Resultaten:
Plaat1 Kleurplaat uit Dagdromen van Hanna Karlzon. De kleurpotloden zijn geweldig op dit wat dikker papier, de potloden glijden soepel over het papier. Het potlood geeft erg veel kleurpigment af, wat je erg goed terug ziet op het papier. Omdat het een zacht en olie achtig potlood is werk dit erg fijn op het papier.
Plaat 2 Kleurplaat uit Mijn wonderlijke wereld deel 3. Deze kleurpotloden gaan als een trein over dit papier, het voelt echt geweldig. Nadat ik de plaat gekleurd heb ben ik er met de Derwent blender en burnisher overheen gegaan, dit maakt de kleurplaat echt helemaal af. De kleuren komen erg warm en intens van het papier, zeker na gebruik van de Derwent blender en burnisher. De achtergrond heb ik met de pastel krijt gedaan, deze werken erg fijn en je kunt ze met een cosmetisch wattenstaafje geweldig uitsmeren op dit fijne gladde papier.
Prijs & verkooppunten: Deze mooie kleurpotloden zijn verkrijgbaar bij onder anderen Ebay, Amazon, Wish en Aliexpress. Je hebt sets van 24, 36, 48 en 72 variërend van €7,20 tot €19,95. Hieronder zal ik een link na Aliexpress plaatsen: Klik hier! Let er wel op bij Aliexpress kunnen de prijzen wel eens verschillen, hetzelfde item kan er voor verschillende prijzen op staan. Ga eerst rondkijken voordat je besteld. Vaak is de verzending gratis en je kunt via ideal betalen.