Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Dutchbook Mandala`s voor volwassene Urenlang kleurplezier met dit blok vol 72 prachtige mandala`s. Auteur: Dit mooie kleurblok wordt samen gesteld door 3 auteurs namelijk: Ellen Wolters (Ellenstraties) Sabine van Ee (Sabine Design) Mireille Westerduin (Colour by mi) Uiterlijk: Op de voorkant van het blok staat een leuke gekleurde mandala. De kleurstijl die hiervoor gebruikt is, zijn de rosé / groene kleuren. In zwart groene letters staat er de titel geschreven mandala fun. Rechts in de boven hoek staat new design ook lekker fel gekleurd. Al met al een leuk en kleurrijk geheel. Kwaliteit: Deze blokken zijn gemaakt van niet al te dik papier. Dus je moet wel erg bewust je materialen gaan uitkiezen om mee te kleuren. Je loopt het risico dat bepaalde materialen kunnen gaan door drukken. Wat wel heel erg fijn is dat er een stands randen bovenaan de pagina`s zijn gemaakt. Zo kun je de mandala`s eruit sturen, dit kan makkelijker zijn met kleuren en nadien kun je deze leuk in een lijst ophangen. Resultaten: Petra Bartelen uit mijn vaste kleurteam heeft deze keer de mandala`s ingekleurd. Hieronder haar bevindingen en resultaten. .
Mandala fun rosé lente 2017
Plaat 1:  Gekleurd met de Guang Hui kleurpotloden van Aliexpress De tekeningen zijn lekker duidelijk en hierdoor makkelijk in te kleuren. Deze potloden kleuren super fijn op dit wat dunnere papier. Echt een genot om met deze potloden te kleuren in dit mooie mandala kleurblok.  
Plaat 2: Gekleurd met de fineliners van de Hema. Deze fineliners kleuren erg prettig. Wel is het erg jammer dat je een heel licht korrelig effect krijgt en dat het doordrukt. De grote bloem in het midden is gedaan met de Twinmarkers van de action deze werken geweldig maar druk echt vreselijk door. Een hele mooie en fijne kleurplaat om te kleuren.
Plaat 3: Gekleurd met de fineliners van de Action. Deze fineliners kleuren erg mooi en het gaat lekker makkelijk. Ook hier weer een korrelige effect (meer als de fineliners van de Hema) en ook hier drukt het weer door. Geweldige mooie tekening om in te kleuren.
Prijs  & verkooppunten Dit boek is voor € 1,00 te koop bij de Action. Hoelang het nog verkrijgbaar is dat is altijd een verrassing bij de Action.
Eigen mening: Mijn algehele indruk van dit boek is super goed. Er staan erg leuke platen in waardoor ik dit boekje zeker zou aanschaften. Wel zou ik deze blokken alleen gebruiken voor kleurpotloden i.v.m. met het doordrukken. Ik vind het wel erg jammer dat je niet kunt terug vinden welke auteur de tekening heeft gemaakt. Tip misschien heel klein onder in een van de hoeken de naam van de auteur te melden. Zelf vind ik het erg leuk om van alle auteurs werk te kleuren. Nu weet ik niet van wie ik wel of geen platen gekleurd heb, het kan goed zijn dat ik nu alle platen van 1 auteur heb gebruikt. Je kunt super veel leuke materialen gaan gebruiken in dit blok. Verder echt een schitterend boek om in mijn collectie te hebben.
Plaat 4: Gekleurd met de Staedtler kleurpotloden. Deze kleurpotloden doen het geweldig goed op dit dunne papier. Een super mooie en duidelijke kleurafgifte is terug te zien op het papier. Weer een prachtige en duidelijke tekening erg fijn om in te kleuren.