Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Dutchbook Uitgever: Mandala`s voor Volwassenen Urenlang kleurplezier met dit blok vol 72 prachtige mandala`s. Auteurs: Dit mooie kleurblok wordt samen gesteld door 4 auteurs namelijk: Ellen Wolters (Ellenstraties Facebook: klik hier!) Sabine van Ee (Sabine Design Facebook: klik hier!) Mireille Westerduin (Colour by mi Facebook: klik hier!) Marieke Raterman (Monnicken Werken Facebook: klik hier!) Uiterlijk: De omslag is voorzien van een gekleurde mandala die erg herfstachtig over komt deze ronde. Je hebt een rode balk met in het wit het woord mandala geschreven, op het einde is er een rode rechthoek met in het zwart het woord fun erin geschreven. Onderaan de omslag is er een groene balk  met daarin de tekst mandalas voor volwassenen in 6 verschillende talen. Het is een mooi vierkant boek geworden wat echt wel je aandacht trekt door het gebruik van de herfst kleuren. Kwaliteit: Deze blokken zijn gemaakt van niet al te dik papier. Dus je moet wel heel erg bewust zijn van de materialen die je wilt gaan gebruiken. Je loopt het risico dat bepaalde materialen kunnen gaan door drukken. Wat wel heel erg fijn is dat er een stands rand bovenaan de pagina hebben gemaakt. Zo kun je de mandala`s eruit sturen, dit kan makkelijker zijn met kleuren en nadien kun je deze leuk in een lijst ophangen. Resultaten: Deze ronde hebben Nathascha kleurt budget en Petra Bartelen dit leuke boekje geprobeerd. Hieronder kun je onze resultaten zien en lees je onze bevindingen. . .
Mandala fun rood najaar 2017/2018
Opdracht 1: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de gelpennen van Wish. Deze gelpennen kleuren heerlijk op dit niet te dikke gladde papier. Kleuren dekken erg goed. Droogt erg snel, wel moet je uitkijken dat je niet over de getekende lijnen gaat. Zwarte lijnen die je raakt worden de kleur van de gel pen. Deze gelpennen drukken niet door dus heel prettig om in deze boekjes te gebruiken.  
Opdracht 2: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Bruynzeel expression kleurpotloden. Wat een super fijne kleurpotloden om mee te werken. Ze dekken heel erg goed en dat zonder bewerking. De combinatie van dit lekker gladde papier en de potloden is een perfecte match. Omdat het een zacht potlood is hoef je niet erg hard te drukken om toch een super mooi dekkend geheel te krijgen. 
opdracht 3: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Artist Quality potloden van de Action. Wauw wat een geweldige potloden zijn dit. De kleuren zo helder en dekkend. Potloden zijn voor budget begrippen erg zacht. Deze plaat is zonder bewerking gekleurd en zelfs dan doen ze het uitstekend. Dit papier en deze poloden is de perfecte combinatie.
Prijs  & verkooppunten Dit boek is voor € 1,00 te koop bij de Action. Hoelang het nog verkrijgbaar is dat is altijd een verrassing bij de Action. Ook is dit boek voor €7.95 te koop bij de uitgever. Je klrijgt ze dan in een set van 3 verschillende. Dutchbook: Klik hier!
Eigen mening: Mijn algehele indruk van dit boek is super goed. Er staan erg leuke platen in waardoor ik dit boekje zeker zou aanschaften. Wel zou ik deze blokken alleen gebruiken voor kleurpotloden i.v.m. met het doordrukken. Ik vind het wel erg jammer dat je niet kunt terug vinden welke auteur de tekening heeft gemaakt. Tip misschien heel klein onder in een van de hoeken de naam van de auteur te melden. Zelf vind ik het erg leuk om van alle auteurs werk te kleuren. Nu weet ik niet van wie ik wel of geen platen gekleurd heb, het kan goed zijn dat ik nu alle platen van 1 auteur heb gebruikt. Je kunt super veel leuke materialen gaan gebruiken in dit blok. Verder echt een schitterend boek om in mijn collectie te hebben.  
Opdracht 4: Gekleurd door Petra Bartelen met het rijksmuseum blik van Bruynzeel. Het papier is lekker stevig en glad. Hierdoor kleuren de potloden erg fijn. Ze geven een mooi dekkend resultaat. Er komt erg veel kleurpigment af, dit is er fijn dan komen de tekeningen erg goed uit. Wat een super leuke mandala om te kleuren.