Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Dutchbook Mandala`s voor volwassene Urenlang kleurplezier met dit blok vol 72 prachtige mandala`s. Auteur: Dit mooie kleurblok wordt samen gesteld door 2 auteurs namelijk: Ellen Wolters (Ellenstraties) Sabine van Ee (Sabine Deging) Uiterlijk: Op de voorkant van het blok staat een leuke gekleurde mandala. De kleurstijl die hiervoor gebruikt is, zijn de geel / oranje kleuren. In zwart oranje letters staat er de titel geschreven mandala fun. Rechts in de boven hoek staat new design ook lekker fel gekleurd. Al met al een leuk en kleurrijk geheel. Kwaliteit: Deze blokken zijn gemaakt van niet al te dik papier. Dus je moet wel erg bewust je materialen gaan uitkiezen om mee te kleuren. Je loopt het risico dat bepaalde materialen kunnen gaan door drukken. Wat wel heel erg fijn is dat er een stands randen bovenaan de pagina`s zijn gemaakt. Zo kun je de mandala`s eruit sturen, dit kan makkelijker zijn met kleuren en nadien kun je deze leuk in een lijst ophangen. Resultaten: Petra Bartelen uit mijn vaste kleurteam heeft deze keer de mandala`s ingekleurd. Hieronder haar bevindingen en resultaten. .
Mandala fun geel lente 2017
Plaat 1:  Gekleurd met het Bruynzeel keverblik. Haar papier is zeer fijn voor deze kleurpotloden. Soms zie je door de licht inval, de andere plaat die ervoor of er achter staat er door heen, dit komt omdat het papier aan de dunne kant is. Maar des al niet te min is het erg goed te kleuren en is het gelukkig niet al te hinderlijk.  
Plaat 2: Gekleurd met de Davinci potloden van de Action. Soms is het wel wat jammer dat het papier wat aan de dunne kant is. Maar toch kleuren de potloden wel goed op het papier, je krijgt een mooie kleurafgifte op het papier terug te zien. Wat een super mooie plaat was dit om te kleuren.
Plaat 3: Gekleurd met de Stabilo 88 fineliners. Wat kleuren deze fineliners super geweldig op dit papier. Wel erg jammer is het dat ze licht doordrukken. Dit is komt omdat het papier aan de dunne kant is, als het papier iets dikker zou dit zijn is dit probleem snel verholpen denk ik. Ook weer een super leuke kleurplaat om te mogen kleuren
Prijs  & verkooppunten Dit boek is voor € 1,00 te koop bij de Action. Hoelang het nog verkrijgbaar is dat is altijd een verrassing bij de Action.
Eigen mening: Mijn algehele indruk van dit boek is super goed. Er staan erg leuke platen in waardoor ik dit boekje zeker zou aanschaften. Ik vind het wel erg jammer dat je niet kunt terug vinden welke auteur de tekening heeft gemaakt. Tip misschien heel klein onder in een van de hoeken de naam van de auteur te melden. Zelf vind ik het erg leuk om van alle auteurs werk te kleuren. Nu weet ik niet van wie ik wel of geen platen gekleurd heb, het kan goed zijn dat ik nu alle platen van 1 auteur heb gebruikt. Je kunt super veel leuke materialen gaan gebruiken in dit blok. Verder echt een schitterend boek om in mijn collectie te hebben.
Plaat 4: Gekleurd met de Twinmarkers van de Action. Wat een geweldige markers om mee te kleuren. 1 groot nadeel van deze markers ze drukken vreselijk door omdat het op alcohol basis is. Maar je krijgt een onwijs mooi eindresultaat met deze markers.