Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Klara Markova Auteur: Te midden van het diepe woud, ja, daar waar een kleine bron in het mos schittert, daar bij die grote vermolmde boomstronk, staat een klein, heel klein huisje... In het huisje is het overdag stil, maar zodra het donker valt, lichten de venstertjes op met een warm licht en de geur van bosbessentaart verspreidt zich door de hele omgeving, onder het zacht klingelende geluid van weideklokjes en de lange tonen van een fluit... Als je beter kijkt, zal je merken dat de lichtjes, waarvan je dacht dat het vuurvliegjes waren, gewoon andere raampjes zijn die behoren tot de vele piepkleine huisjes eromheen... Onder het getjilp van zoete stemmetjes klinkt de muziek luider en je wilt niet meer terugkeren naar de wereld buiten dit bos... het is er namelijk prachtig... het is er gewoon heerlijk... Ik neem je graag mee naar mijn wereld... het rijk van de kleintjes... waar ook dit boek is ontstaan, waar de pagina‘s je uitnodigen om ze in te kleuren... Veel prachtig kleurplezier, de betoverende heerlijkheden zijn hier voor jou... Jouw Klára WWW.KLARA-MARKOVA.COM Uiterlijk: Wow wat een super mooie betoverende omslag. Door het roze, witte , rode en gouden kleurgebruik oogt het als heel erg chic. De titel staat er in het Tsjechisch op in sierlijke gouden letters. Het boek heet origineel: Carovne Lahodnosti in het Engels heet het boek Magical Delights. Dit boek heeft echt een stevige harde kaft. Beide afbeelding die op de voor en achterkant staan, zijn terug te vinden in het kleurboek, zodat je ze zelf na eigen fantasie heerlijk kunt gaan inkleuren   Kwaliteit: Dit boek is van fantastische kwaliteit. De bladzijden zijn van stevig crème kleurig papier gemaakt. Alle bladzijden zijn enkelzijdig bedrukt. Je kunt er dus met alle materialen in gaan werken. Omdat ik het boek zo ontzettend mooi vond heb ik er alleen met potloden ingekleurd. Op de achterkant van elke bladzijde staat onderaan een paddenstoel en een huisje getekend. Daar tussen hebben ze 3 stippellijntjes geplaatst, nu kun je vermelden wanneer je deze plaat gekleurd hebt en waarmee, erg leuk bedacht.  Resultaten: Deze keer hebben Nathascha kleurt budget en Petra Bartelen meegewerkt aan deze te gekke review. Hieronder onze resultaten en bevindingen. . .
Magical Delights
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha kleurt budget met het Bruynzeel Keverblik. Wat een fijne potloden op dit fijne gladde papier. Je kunt uitstekend diepte brengen in je kleurplaat door met lichte en donkere kleurtinten te werken. Ook het mengen gaat erg fijn op dit papier. De tafel en de stoel heb ik bewerkt met de elektrische gum (van AliExpress) zodat je een echt oud effect krijgt. Wat een super geweldig hulpmiddel is dit. Ook de achtergrond gekleurd met potlood en deze bewerkt met vaseline en een doezelaar. Met dit papier kun je echt bijna alles.  
Plaat 2: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Crayola kleurpotloden. Ook deze potloden glijden moeiteloos over dit fijne papier heen. Je krijgt mooie duidelijke kleuren te zien op het papier. Hierdoor wordt je plaat echt een fantasie verhaaltje. Ook hier weer diepte aangebracht door verschillende kleurtinten te gebruiken. Deze keer geen achtergrond gedaan omdat het papier een crème kleur heeft.
Plaat 3: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Guang Hui potloden van AliExpress. Ook deze potloden doen het fantastische op dit geweldige papier. Weer een mooie kleurafgifte waardoor je ook echt een sprookjes plaat kunt maken. Verder heb ik de potloden gebruikt om dik en dun mee aan te zetten. Hierdoor krijg je een hele mooie diepte in je kleurplaat te zien. Wat een geweldig boek om in te kleuren.
Prijs  & verkooppunten Dit mooie boek is voor € 23,25 ex verzendkosten of voor € 24,50 met verzenden te koop bij deze 2 verkooppunten in Nederland: Your Color Creations: Klik hier! Via de Facebook groep kleurfanaat: Klik hier!
Eigen mening: Wauw wauw en nog eens wauw wat een super geweldig boek. Echt een droomboek om te hebben. Sprookjes tekeningen die je aanspreken en grijpen om meteen te gaan kleuren. Ik snap dat heel veel mensen hier weg van zijn. Het is wel een duur boek maar dan heb je toch echt wel wat. Ik zou er zeker voor gaan sparen het is het dubbel en dwars waard. Dit is echt iets moois voor: verjaardag, feestdagen, vakantie geld of wanneer je een keer iets extra`s te besteden hebt.
Plaat 4: Gekleurd door Petra Bartelen met de Marco Raffine kleurpotloden. Wat een geweldig papier om met deze potloden op te kleuren. De potloden glijden als boter en geven een duidelijke heldere kleur af. Echt super mooie kleurplaten om te kleuren en een genot om te doen. Helaas valt de achtergrond totaal niet op. Dit komt omdat het super licht gekleurd is. Als je dit met de pastel potloden dikker aanzet is dit erg goed te zien en valt de achtergrond op. Dit is een leerproces geweest, ik moet donker gaan kleuren om de achtergrond goed over te kunnen brengen.