Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Your colour creations Lekker kleuren! Met your colour creations. Kleuren is heerlijk rustgevend, ontspannend en natuurlijk ook gewoon erg leuk. Met 30 prachtige tekeningen van Georg Cuno en Nanda Boukes. In dit eerste kleurgebeuren-boek heb je alle ruimte om je verbeelding en creativiteit de vrije loop te laten. Wij wensen je veel kleurplezier! Auteur: Georg Cuno heeft van jongs af aan veel getekend. In zijn vrije tijd is Georg altijd blijven tekenen. Omdat zijn vrouw veel plezier en ontspanning beleefd aan kleuren voor volwassen werd het idee voor een kleurboek geboren. Een kleurboek met tekeningen, die zowel mannen als vrouwen zullen aanspreken. De schoonzus van Georg, Nanda Boukes heeft meegewerkt aan het kleurboek. Ook zij heeft van kleins af aan getekend en heeft daar vanaf 2015 haar werk van gemaakt. Zij tekent en schildert (Nanda`s art journey) Zij geniet van al het moois om haar heen zoals mensen en natuur dat is ook terug te zien in het kleurboek. Uiterlijk: Het aanzicht van het boek is lekker simpel ook wel basic gehouden. Boven aan staat de uitgever. Op de voorkant staat een reptiel ongekleurd afgebeeld. In het midden van het reptiel is een grote blauwe ronde cirkel met de titel van het kleurboek. Kwaliteit: Het boek is gemaakt van lekker stevig papier. Ze hebben het boek enkelzijdig bedruk, dus zeer geschikt voor alle soorten materialen en technieken. Het is een heel gevarieerd boek met zeer diverse platen, echt voor iedereen staat er wat in. Of je nu man of vrouw bent dit boek is voor beide zeer geschikt. Resultaten: Resultaten: Ik (Nathascha), Jessica van der Velden en Stefanie van leeuwen uit mijn kleurteam hebben 4 kleurplaten voor jullie gekleurd. Hieronder lees je onze bevindingen en zie je onze resultaten. .
Kleurgebeuren lekker kleuren
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha met Bruynzeel Expression kleurpotloden. Heerlijk papier om op te werken, er is erg veel mogelijk op dit papier met kleurpotloden. De potloden dekken aardig goed, je kunt super makkelijk laagjes maken en schaduw in de plaat brengen. Voordeel is dat de tekeningen vrij makkelijk getekend zijn waardoor je ook erg makkelijk de achtergrond met een zwart potlood kunt bewerken.  
Plaat 2: Gekleurd door Jessica van der Velden met gelpennen van de Action en de achtergrond met pastelkrijt van de Action. Papier is van een fijne dikte en de structuur van het papier is erg prettig. Er is veel variatie mogelijk met de gelpennen. Nadeel is wel dat je erg lang moet wachten tot het droog is, en je krijgt een streperig effect, het word niet mooi egaal dat is best wel jammer. Achtergrond met pastelkrijt gedaan, ik vond de plaat zeer geschikt om een gevlamde achtergrond te maken.
Plaat 3: Gekleurd door Jessica van der Velden met de Marco Raffine kleurpotloden van Aliexpress. Zeer fijn glad papier. De potloden kleuren erg prettig en je kunt ze erg makkelijk bewerken met een doezelaar en babyolie. Nadeel is wel dat je de babyolie op de achterkant terug gaat zien, in dit boek is dat niet erg omdat de bladzijden enkel bedrukt zijn. Achtergrond bewerkt met pastelkrijt van de Action en met een wattenschijfje en vingers egaal uitgesmeerd, dit gaat echt geweldig in dit boek.
Prijs  & verkooppunten Dit mooie boek is voor € 9,99 bij de volgende punten. Your colour creations: (even een stuk na beneden scrollen dan kom je hem vanzelf tegen) Klik hier!
Eigen mening: Echt een super mooi en gevarieerd boek. Ik zelf zou hem daarom al willen schaften. Voor iedereen staat er wel een mooie kleurplaat in. Echt een boek om mee te nemen in de camper of met vakantie vanwege de diversiteit.
Plaat 4: Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met het Bruynzeel keverblik. Echt heerlijk papier om op te kleuren. De kleurpotloden geven erg goed pigment af op het papier wat heel erg prettig is. Kleurpotloden glijden echt heel soepel over het papier heen wat het kleuren extra fijn maakt.