Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Karakter Kleuren met Jill bevat dertig ansichtkaarten om in te kleuren. Zo maak je unieke, selfmade kaarten die je daarna met een persoonlijk bericht naar al je vriendinnen kunt sturen! Dus leef je uit met pennen, stiften, verf en glitter of wat je ook maar in huis hebt, en vergeet je fantasie niet: in jouw wereld kan alles… Kleuren met Jill bevat niet alleen kanten-klare tekeningen van Jill voor elk moment; er zijn ook kaarten waarop je je fantasie helemaal de vrije loop kunt laten en zelf iets moois kunt tekenen en inkleuren Uiterlijk: Het is een leuk klein kaartenboekje wat je makkelijk overal mee naar toe kan nemen. De kleur van de omslag is zuurstof rosé. Verder vind je allerlei artikelen die jonge tiener meiden gebruiken of bij zich hebben. Dit kaartenboekje is echt voor jonge puberende meiden gemaakt. Je kunt deze leuke kaarten versturen onder al je vrienden en er een leuke boodschap opschrijven. Kwaliteit: Dit kaartenboekje is gemaakt van lekker stevig karton. Omdat het zo lekker dik is kun je jezelf echt helemaal uit gaan leven met alle materialen die je hebt. Van gelpennen tot stiften en van potloden tot fineliners het maakt echt helemaal niet uit. Omdat het zo lekker dik karton is hoef je net bang te zijn op doordrukken, dit is super fijn. Zo kun je tenminste een leuke boodschap op de achterkant schrijven en deze versturen zonder dat de tekst onleesbaar wordt vanwege het doordrukken. Dit is echt een groot pluspunt. Resultaten: Petra Bartelen uit mijn vaste kleurteam van Nathascha kleurt budget heeft deze ronde deze mooie kaarten voor jullie gekleurd. .
Kleuren met Jill
Plaat 1:  Gekleurd met de mini gelpennen van de Action. Deze gelpennen kleuren erg fijn en makkelijk weg op dit karton. Omdat het lekker dik karton is neemt het de gelpennen erg snel op en is het redelijk snel droog. Je hoeft niet bang voor doordrukken dat is echt niet mogelijk met dit super dikke karton.  
Plaat 2: Gekleurd met de Staedtler potloden van de Boekenvoordeel. Helaas kleurt dit minder fijn omdat het zo dik karton is. Je moet erg hardt op de potloden drukken om een mooi een duidelijke kleurafgifte op het karton te krijgen. De tekening was wel erg leuk om te kunnen kleuren.
Plaat 3: Gekleurd met de Bruynzeel express color dubbelpunters van de A.H. Super fijn karton om met deze viltstiften te kleuren. Ook hier heb je geen last van doordrukken. De stiften kleuren streep loos en droogt erg snel op. Je hebt ook hier geen korrelig effect, nu merk je echt dat je met alle materialen kunt werken op deze fanatische kaarten.
Prijs  & verkooppunten Dit leuke kaarten boekje is te koop voor € 9,99 bij de volgende verkooppunten: Karakter uitgeverij: Klik hier! Bruna: Klik hier! Eci: Klik hier!
Eigen mening: Ik vind het een geweldig kaartenboekje. Het is erg makkelijk om zo in je handtas mee te nemen. Wel vind ik dit echt een boekje voor tieners of voor mensen die erg makkelijk willen beginnen. Maar des al niet te min staan er wel erg leuke afbeeldingen in om te kunnen kleuren. Wil je iets vlug tussendoor te doen willen hebben raad ik je dit leuke kaarten boekje echt aan.
Plaat 4: Gekleurd met de Stabilo 88 fineliners. Ook bij deze leuke kleurplaat was het erg fijn om met de fineliners te kleuren. Je krijgt een erg mooi en streep loos effect. Ook blijft het erg mooi egaal en het wordt gelukkig niet korrelig. Bij deze plaat geld ook weer dat het totaal niet door drukt en je dus gewoon je tekst lekker achterop kunt schrijven.