Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Karakter In kleur je eigen klimt zijn 22 beroemde klimt-schilderijen uit de collectie van de Galerie Belvedère in Wenen opgenomen. De uitneembare ansichtkaarten zijn met alle soorten materialen in te kleuren, van kleurpotlood tot wasco. Ontdekt met dit kleurboek de magie van Gustav Klimt. Uiterlijk: Het boekje is A5 formaat en super handig om mee te nemen. Op de voorkant zie je een abstract kunstwerk. Aan de zijkant staat in goud bedrukte letters de titel van het boekje. In het boek zelf staan echte kunst kaarten. Je moet ervan houden en echt inzicht hebben om deze te kunnen kleuren. Kwalitiet: De kwaliteit van de kaarten is redelijk te noemen. Het is stevig karton wat erg glad is. De tekeningen die erop staan zijn super dun getekend en bij het kleuren moet je erg goed oppassen en goed kijken. De kaarten kun je het beste met kleurpotloden kleuren. Stift of fineliners is minder geslaagd voor dit karton. Resultaten: Petra Bartelen uit mijn kleurteam van Nathascha kleurt budget heeft 3 kunstwerken voor jullie ingekleurd. Hieronder kun je haar resultaten per kleurplaat terug lezen. .
Kleur je eigen ``klimt``
Plaat 1:  Gekleurd met de fineliners van de Action. Op dit karton kleuren de fineliners niet erg prettig. Het lijkt erop dat je een kraseffect op het papier te zien krijgt. Als je te vaak over het zelfde stukje gaat lijkt het of je door het papier heen gaat. Jammer dat de tekeningen zo dun zijn afgedrukt, daardoor wordt het kleuren ook niet erg makkelijk.
Plaat 2: Gekleurd met de Davinci kleurpotloden van de Action. Door het gladde en schroeven papier moet je wat meer druk uitoefenen om het oppervlakten mooi in te kunnen kleuren, soms moet je zelf 2 keer over het zelfde vlakje voor het mooi egaal is. Voor dit papier moet je echt de tijd nemen om het mooi in te kleuren.
Plaat 3: Gekleurd met de Staedtler kleurpotloden van de Boekenvoordeel. Ook bij deze kleurpotloden moet je wat harder drukken om een mooi egaal effect te kunnen krijgen. Het zijn echt kleurplaten waar je rustig de tijd voor moet nemen om deze mooi gekleurd te krijgen. Omdat de tekeningen zo dun gedrukt zijn moet je erg goed kijken waar je kleurt.
Prijs  & verkooppunten Dit aparte boekje is te koop voor € 9,99 bij de volgende verkooppunten: Bol.com: Klik hier! Bruna: Klik hier!
Eigen mening: Persoonlijk zou ik dit kaartenboekje niet kopen. Ik ben absoluut geen fan van abstracte kunst. Na het uitproberen van dit kaartenboekje is gebleken dat het niet zo`n prettig papier/karton is om in te kleuren. Zelf zou ik het boekje alleen voor kleurpotloden gaan gebruiken. Voor liefhebber van kust is dit boekje geweldig, helaas hoor ik daar niet bij.