Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Pepperbooks Uitgever: From Holland with love is een prachtig boek met uiteenlopende kleurplaten geïnspireerd op Holland. Dit romantische én stoere kleurboek voor volwassenen is een lust voor het oog. Kleurfanatici en liefhebbers van het detail zullen er veel plezier aan beleven. Voor buitenlandse toeristen die verliefd zijn geworden op Nederland is het kleurboek een fantastisch souvenir. Alles komt voorbij, van molens tot leeuwen en van melkmeisjes tot bebloemde fietsen. Auteur: Masja van den Berg is elke dag bezig met tekenen en ontwerpen. Ze studeerde aan de Gerrit Rietveld Academie en aan het Sandberg Instituut Amsterdam. From Holland with love is het zesde kleurboek voor volwassenen van Masja van den Berg. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 40.000 exemplaren verkocht. Op social media heeft ze tienduizenden trouwe volgers. Uiterlijk: Dit mooie hardcover boek is echt te herkennen voor ons Holanders. De kleuren oranje, rood, wit en blauw komen echt terug op de voorkant van het boek. Alle Nederlandse elementen zie je terug van de tulpen tot de molens zelfs de vogels en bloemen zijn terug te zien in de voorkant. Dit is echt een boek wat je meteen zult herkennen. Ik was ook zeer benieuwd om hierin te mogen werken.   Kwaliteit: Het boek is gemaakt van lekker stevig en glad papier. De bladzijden zijn enkelzijdig bedrukt en echt voor alle materialen te gebruiken. Zou het door drukken is dat geen probleem dat is echt een groot voordeel. Wij hebben in dit boek gelpennen en kleurpotloden uitgeprobeerd. Veel leden uit mijn kleur team geven de voorkeur aan potloden. Ik probeer af te wisselen zodat ik alles een keer gebruik in verschillende reviews. Resultaten: Deze ronde hebben Nathascha kleurt budget, Jessica van der Velden en Ingrid de Wit mee gekleurd. Hier zie je onze creatieve platen en wat ons is opgevallen bij het kleuren in dit boek. . .
From Holland with love
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha kleurt budget met het Bruynzeel Rijksmuseum blik. Wat een fijn en prettig papier om op te kleuren. De kleuren pakken erg goed en geven een heldere volle kleur af. Het is een lekker zacht potlood, daardoor krijg je minder witte puntjes tijdens het kleuren. Het viel mij op dat door de gladde structuur van het papier het in 1 keer erg goed en mooi dekt.  
Plaat 2: Gekleurd door Jessica van der Velden met de gelpennen van de Action. Het papier heeft een hele fijne dikte en fijne structuur. De kleine stukjes gaan super goed met de gelpennen. Bij de grotere oppervlakten heb je iets meer moeite dan krijg je eerder strepen. Het is een super geweldig boek en het was dan ook moeilijk om een keuze te maken van welke plaat ik ging kleuren.
Plaat 3: Gekleurd door Jessica van der Velden met de Marco Raffine kleurpotloden van AliExpress. Papier is super fijn en lekker dik. Bij deze potloden had ik het gevoel dat ik erg veel druk uit moest oefen om een mooie kleur op de plaat te krijgen. Dat vind ik best jammer ik ervaar deze potloden als erg fijn, op dit papier viel dit wat tegen. Wat een geweldig mooi boek en echte aanrader de platen zijn fantastische.
Prijs  & verkooppunten Dit leuke boek is voor € 9,99 te koop bij de volgende verkooppunten. Bol.com: Klik hier! Eci: Klik hier! Bruna: Klik hier!
Eigen mening: Een super leuk boek. Voor ieder wat wils. Je vind de echte Hollandse dingen terug in het boek. Echt een boek om lekker los in te gaan. Ik hou wel van lekker priegel, dat komt dan ook zeker terug in dit leuke boekje. Heb je iets met ons eigen Holland en wil je dit op een leuke speelse manier in beeld zien en na eigen inzicht kleuren? Dan is dit boek een echte aanrader voor je.
Plaat 4: Gekleurd door Ingrid de Wit met de Guang Hui potloden van AliExpress. Wat een fijn papier om op te werken. Het is dik genoeg en lekker glad. De potloden kleuren heerlijk op dit papier. Je krijgt een duidelijk en mooie kleurafgifte. Het is wel jammer dat je het niet helemaal dekkend krijgt met alleen kleuren. Wil je dit echt bereiken, dan zul je het moeten gaan bewerken met een doezelaar en eventueel: baby olie, vaseline of geurloze terpentine.