Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Deborah Muller Auteur: Fairy Merry Christmas kleurboek van kunstenaar Deborah Muller zal u deze feestdagen zeker verheugen. Deborah brengt feeën en dieren in de kerstsfeer met haar magische en grillige stijl. Als je van feeën houdt, zal je haar kerstelfjes geweldig vinden. Meer dan 35 pagina's met leuke kleurplaten, enkelzijdig en professioneel bedrukt. Cover was gekleurd door kunstenaar Shawn Bobar. Je zult genieten van dit magische boek terwijl het je door een kerstwonderland leidt. Uiterlijk: De cover vond ik meteen super vrolijk toen ik hem zag. Je wordt meteen door de lekkere felle kleuren aangetrokken. Het kerstelfje vond ik meteen al geweldig en super schattig. Ook het feit dat het woord Christmas (in zuurstokje de bekende rood / witte) geschreven was vond ik super leuk en creatief bedacht. Kwaliteit: De kwaliteit van het boek kan ik moeilijk beoordelen. Ik heb dit als digitaal kleurboek ontvangen. Ik en mijn kleurteam hebben dit op gewoon 80 grams en 120 grams printpapier afgedrukt. Het verschil tussen beide is erg goed voelbaar tijdens het kleuren. Wel moet ik zeggen dat er super leuke kerstkleurplaten in staan. Het was een erg moeilijke keuze hier 5 leuke platen uit te zoeken en te gaan kleuren. Maar het is ons uiteraard gelukt 5 leuke er tussen uit te halen. Resultaten: Omdat we deze platen erg snel moesten kleuren, heeft bijna elk lid uit mijn kleurteam een plaat gekleurd. Nathascha kleurt budget, Petra Bartelen, Jessica van der Velden, Stefanie van Leeuwen en Ingrid de Wit. Hieronder kun je onze resultaten en bevindingen zien en lezen. . .
Fairy merry christmas
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Color Peps Maped de achtergrond met de Zwarte Posca stift gedaan. Deze kleurtjes kleuren erg fijn op het wat dikkere printpapier (120) grams. Ik heb het elfje in afwijkende kleuren gedaan en niet de traditionele kerstkleuren. Daar in tegen heb ik de rest van de plaat traditioneel gekleurd in de echte kerstkleuren. Wat erg fijn was is dat deze kleurpotloden set ook de kleur goud en zilver had, dat maakt het toch net iets meer kerst. Achtergrond zwart gemaakt met Posca stift, gaat super goed en drukt absoluut niet door. Door deze achtergrond komen de kleuren nog meer tot hun recht.  
Plaat 2: Gekleurd door Petra Bartelen met de Hema potloden achtergrond en sneeuwvlokken met de metallic blauwe kleur uit het Bruynzeel keverblik. De potloden kleuren erg goed op dit papier, een nadeel is wel de kleuren blijven aan de zachte kant. Het lijkt of ze niet echt goed willen overkomen op dit papier. Wel heb ik er een echte traditionele kerstplaat van weten te maken. Door de plaat toch een achtergrond te geven en deze te bewerken met geurloze terpentine komen de kleuren wel veel meer tot hun recht. Het was super leuk om deze plaat te kleuren, gekleurd op 120 grams printpapier.
Plaat 3: Gekleurd door Jessica van der Velden met de Twin markers van de action op 80 grams printpapier. Wouw wat krijg je deze plaat super leuk met deze alcoholstiften. Nadeel is wel dat ze echt super doordrukken. Het was een genot om deze plaat met deze markers te kleuren. Ze glijden snel en soepel op gewoon printpapier en drogen eigenlijk best snel op. Dit is echt een super leuk boek met heel erg veel leuke platen om echt lekker in de kerststemming te komen.
Prijs  & verkooppunten Dit leuke kleurboek is te bestellen via Amazon voor $ 8,99 /  € 6,32 tot € 9,72 Amazon: Klik hier! Book Deposittory: Klik hier! Etsy: Klik hier!
Eigen mening: Wow wat een super leuk boek. Echt kerst op een leuke andere manier. Ik vind dat de elfjes er eigenlijk ook echt wel bij gaan horen. Ben jij net zo gek op kerst als ik ben, en hou je van leuke maar compleet andere kerstplaten dan normaal gesproken? Dan is dit boek echt de moeite waard om in huis te halen. Wij vonden het ook erg moeilijk om 5 platen uit te zoeken, juist omdat er zoveel leuke instonden om een keuze uit te maken. Dus een echte aanrader voor de komende feestdagen.
Plaat 4: Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met het Bruynzeel keverblik. Gekleurd op gewoon 80 grams printpapier en bewerkt met geurloze terpentine. De potloden kleuren heel erg fijn, zelfs op gewoon printpapier kun je hier uitstekend mee werken. De metallic kleuren gaan wat stroever als de gewone kleuren. Omdat ik geen wit in de plaat wilde hebben heb ik deze bewerkt met een doezelaar en geurloze terpentine. Ook de achtergrond heb ik gewoon  met potloden gekleurd en bewerkt. Wat een super leuke plaat om te kleuren.  
Plaat 5: Gekleurd door Ingrid de Wit met Guang Hui potloden van AliExpress op 120 grams printpapier. Ook deze set werkt erg fijn op printpapier. Het voordeel is dat je met deze 120 verschillende kleuren, altijd wel de originele traditionele kerstkleuren terug kunt vinden. Ik heb er dan ook een echte ouderwetse kerstplaat van gemaakt. De achtergrond heb ik ook met potlood gekleurd en bewerkt met baby olie. Echt een super leuk plaat om te doen, het brengt je meteen in de kerstsferen.