Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: BBNC Mandala's zijn een zeer geliefd onderwerp om in te kleuren. Je kunt jezelf helemaal verliezen in het kleur geven van deze ingewikkelde ronde figuren en je gedachtestroom even stopzetten. In deze Mandala kleuragenda 2017 vind je meer dan 100 mandala's om in te kleuren. Zo kun je het hele jaar door je rustmomentje pakken, waar en wanneer je maar wilt. FORMAAT: 180x176x24 mm GEWICHT: 548 gram Uiterlijk: Ik vind het een vrolijke en kleurrijke agenda om te zien. Als ik deze in de winkel zou tegenkomen zou ik er vast en zeker een kijkje in nemen, zo aanlokkelijk is het uiterlijk van deze agenda. Ook is de vorm anders dan we gewend zijn van een agenda, hij is namelijk vierkant. Wel is hij aan de dikke kant waar door het niet altijd even gemakkelijk mee te nemen is in je handtas. In de agenda vind je om de paar bladzijden een leuke mandala om te kleuren. Naast de mandala staat een leuke tekst of spreuk. Verder zijn de weken verdeeld over twee bladzijden zodat je voldoende schrijfruimte hebt. Ook is er voldoende ruimte om je persoonsgegevens kwijt te kunnen. Achter in de agenda vind je ruimte voor notities en doodles. Kwalitiet: Het papier voelt lekker stevig aan. Door de stevigheid kun je er met veel verschillende materialen in kleuren. Omdat de agenda erg overzichtelijk is kun je veel dingen erin op schrijven. Juist omdat er 1 week op 2 pagina`s staat, kun je alles lekker duidelijk opschrijven. Door het stevige papier kun je er goed met pen als potlood in schrijven en kleuren. Ik heb met verschillende materialen in deze agenda gewerkt. Van fineliners, gel pennen, stiften na zowel kleurpotloden. Het kleurt allemaal super fijn op het papier drukt niet tot nauwelijks door.(alleen de stabilo 68 stiften drukken licht door op bepaalde plaatsen) Resultaten: Ik heb 5 leuke mandala`s in deze super mooie agenda voor jullie gekleurd. Wat een zen werking hebben deze mandala`s op je. Echt fijn om te kleuren.
De enige echte mandala kleuragenda 2017
Plaat 1:  Gekleurd met Staedtler triplus fineliners. Wauw super prettig om mee te werken op dit papier. Druk absoluut niet door. Wat erg prettig is in een agenda omdat je ook je afspraken er in kwijt moet. Voelt lekker glad aan droogt snel op. Echt een aanrader om hiermee te werken in deze agenda.
Plaat 2: Gekleurd met gel pennen van de Action. Werkt super fijn. De gel glijd over de vlakken die je moet kleuren. Vult meteen in een keer op. Druk niet door. Wat erg fijn is.
Plaat 3: Gekleurd met de Davinci potloden van de action. De kleuren komen goed tot hun recht op dit papier. Je hoeft niet hard te drukken om toch in 1 keer de stukken te kleuren. Erg prettig papier om op te kleuren.
Plaat 4: Gekleurd met de Bruynzeel potloden. Deze kleuren spatten van het papier af. De potloden glijden over het papier. Wat het kleuren erg plezierig maakt.
Prijs  & verkooppunten Deze prachtige agenda is voor  € 14,99 te koop bij de volgende verkooppunten: BBNC Klik hier! Bol.com Klik hier! Primera Klik hier!
Plaat 5: Gekleurd met de stabilo 68 viltstiften. Deze stiften werken fantastisch op dit papier. Wat wel jammer is dat ze licht doordrukken. Dit is gelukkig niet storend. Je kunt gewoon je afspraken noteren zonder dat dit irriterend is
Plaat 6: Een voorbeeldje hoe de binnenkant eruit ziet!
Plaat 7: Voorbeeld van het doordrukken van De Stabilo 68 viltstiften