Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: BBNC Uitgever: Dit prachtige kleurboek stroomt over van liefde voor de kracht van de natuur. Volg Vivi, een meisje dat woont in een boomhut, op haar droomreis door het bos vol met de kleurrijkste dieren, bloemen, planten, vogels en fantasiefiguren. Ga mee op avontuur en laat je geest tot rust komen door de krachtigste kleuren te kiezen voor de weelderige natuur in Droomreis. Auteurs: Maria Trolle is grafisch ontwerper en illustrator. Ze woont in Tyreso, net buiten Stockholm. Haar passie voor tuinieren loopt als een rode draad door haar werk; ze laat zich dagelijks inspireren door planten, bloemen en dieren - het liefst uit haar eigen tuin. Eerder verscheen van haar hand Botanische tuin, de Nederlandse vertaling van de wereldwijde bestseller Blomstermandala. Uiterlijk: Dit boek heeft een harde kaft. Daardoor is het een echt stevig boek. Op de voorkaft krijg je een voorproefje van de sfeer die het boek heeft. Echt een heerlijke droomwereld. Bovenin staat een vierkant in het wit met een gouden rand met daarin in zwart de titel van het boek en de naam van de auteur. Kwaliteit: Het boek is van lekker stevig papier gemaakt. Dit is erg fijn om daar met verschillende materialen op te kleuren. Wat een groot voordeel is dat de bladzijde van dit boek enkelzijdig bedrukt zijn. Dus mocht er iets doordrukken is dat geen probleem. We hebben echt verschillende materialen uit geprobeerd zoals: potloden, gelpennen en fineliners. Resultaten: Nathascha kleurt budget en Ingrid de Wit hebben dit mooie boek voor jullie uitgetest. Hieronder lees je onze bevindingen en zie je onze mooie creaties. . .
Droom reis
Opdracht 1: Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Hema fineliners en de Crayola kleurpotloden.(oude serie) Wat een super mooie kleurplaat om te mogen kleuren. Door de zwarte achtergrond komt deze plaat geweldig mooi uit wat de kleuren betreft. Ik heb met de fineliners de randen aangezet en de rest met potloden ingekleurd. De fineliners drukken niet door en zijn ideaal om fijne omtrekken mee te maken. De potloden zijn geweldig op dit papier, zijn echt zacht en olie achtig. Doordoor hoef je niet hard te drukken voor een mooi en egale kleur. De potloden dekken erg goed en zijn helder van kleur.  
Opdracht 2: Gekleurd door Ingrid de Wit met de Bic potloden van de Action/Lidl. Wat een heerlijk dik papier is dit. Echt geweldig om op te kleuren. De potloden werken heel erg prettig op dit fijne dikke papier. Je krijgt een hele mooie kleurdekking. Al met al een erg mooi en helder kleurrijk eindresultaat.
opdracht 3: Gekleurd door Ingrid de Wit met de Davinci kleurpotloden van de Action. Deze potloden geven een geweldige kleur af op dit fijne dikke papier. Het is een middelhard potlood, daardoor hoef je niet al te veel druk te geven voor een mooie  heldere kleur. Kleuren dekken erg goed. De achtergrond is gedaan met de soft pastel krijt van de Action. Krijt aangebracht met een cosmetisch wattenstaafje en uitgesmeerd. Dit maak de kleurplaat echt helemaal af.
Prijs  & verkooppunten Dit boek is te koop vanaf € 14,95 bij de volgende verkooppunten: BBNC: Klik hier! De kwast: Klik hier! Bruna: Klik hier!
Eigen mening: Wauw wat is dit een ontzettend mooi sprookjesachtig boek. Zelf was ik er meteen weg van. Ik merk dat ik steeds meer van deze sprookjesachtige platen ga houden. En vind het dan ook een genot om ze te kunnen kleuren. Voor mensen die houden van planten, dieren, het bos en alles wat met sprookjes te maken heeft. Is dit boek een echte aanrader.
Opdracht 4: Gekleurd door Ingrid de Wit met de gelpennen van de Lidl. Wat kleuren deze gelpennen erg fijn op dit heerlijke papier. De gelpennen drukken absoluut niet door. Dit is echt heel erg prettig. De kleuren dekken redelijk goed. Wel moet je uitkijken dat je de zwarte lijnen niet raakt, deze krijgen anders de kleur van de gel pen waarmee je kleurt. Door de zwarte achtergrond knallen de kleuren er echt uit. De hand heb ik gekleurd met de huidskleur van de Lamy potloden. Ook dit potlood kleurt heel erg prettig en dekt erg goed.