Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de Auteur: Melanie Mulder Mijn naam is dus Melanie, ik heb waarschijnlijk te veel fantasie en teken al zolang ik me kan herinneren. Sinds ik Facebook heb ontdekt en zo af en toe eens wat werk van mezelf ging plaatsen kreeg ik de vraag of er ook postkaarten van mijn tekeningen waren? Zo is het balletje een beetje gaan rollen. Ooit hoop ik van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Uiterlijk: Je krijgt 10 mooie en zeer verschillende Doepa kaarten in een plastic hoesje. Als voorkant heeft ze een leuke gekleurde afbeelding van Doepa toegevoegd. Op deze voorkaart staat Doepa by Melanie Mulder 2017 op plus een vrolijke gekleurde Doepa. Al met al een heel vrolijk geheel. Persoonlijk vind ik het erg jammer dat er op alle kaarten 2 keer by Melanie Mulder op staat, zowel aan de voor als achterkant. Persoonlijk zou ik de keus voor de achterkant hebben gemaakt, nu heb je tekst bij de zo leuke afbeeldingen staan, dat vind ik zelf erg jammer. Kwaliteit: De kaarten zijn op lekker stevig en glad papier gedrukt. Echt heel het kaartje is voorzien van een leuke Doepa tekening. Deze kun je na hartenlust inkleuren. Op de achterkant is er een mooi raster gemaakt zodat je er een leuke boodschap op kunt schrijven. De kaarten zijn perfect om met allerlei soorten materialen in te kleuren. Resultaten: Deze keer hebben we iets heel aparts gedaan. Alle leden uit mijn kleurteam plus ik zelf hebben een kaartje gekleurd. Elk met een verschillend materiaal.
Doepa - Kaarten set
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha kleurt budget met Staedtler aquarel kleurpotloden. Wauw wat een geweldig papier om met water op te kleuren. Het water droogt lekker snel op, en het hele grote voordeel is dat je het niet terug voelt en ziet op het papier. Dit is heel erg vaak wel het geval bij aquarel kleurpotloden. Potloden gleden erg soepel over het fijne en gladde papier.
Plaat 2: Gekleurd door Jessica van de Velden met Gelpennen van Aliexpress en kleurpotloden van het Bruynzeel keverblik. Helaas moet je met de gel pennen heel erg uitkijken, omdat het papier erg glad is vrij je het zo weer weg van het papier. Dit gebeurt ook wanneer je 2 keer over de zelfde plaats gaat met je gel pen. De kleurpotloden kleuren erg goed op het papier. Het is erg jammer dat de gelpennen niet zo goed op dit papier blijven hechten, juist omdat de tekeningen zo erg leuk zijn.
Plaat 3: Gekleurd door Petra Bartelen met Twinmarkers van de Action en de achtergrond met de Pastel potloden van Bruynzeel. Het is heel erg fijn papier om op te werken. De twinmakers drukken wel heel erg door, maar dat heb je met alle markers die op alcohol basis zijn. Ondanks het doordrukken kun je nog wel een leuke tekst op de achterkant van het kaartje neerzetten. Ook de pastel krijt potloden kun je perfect op deze kaarten gebruiken, je kunt het super mooi aanbrengen en uitsmeren.
Plaat 4: Gekleurd door Ingrid de Wit met Stabilo trio A-Z viltstiften en Twinmarkers van de Action. Het papier kleurt zalig. Het kleuren met de stiften gaat wel maar het eindresultaat is jammer genoeg niet zo heel erg mooi. Je krijgt een korrelig effect wat heel erg jammer is. De achtergrond die gedaan is met de Twinmarkers is juist erg mooi geworden.
Prijs  & verkooppunten Deze leuke kaarten set is te koop voor € 10,00 inclusief verzendkosten. Ze zijn via de facebooksite van doepa, Klik Hier! te bestellen via een privé bericht aan de auteur Melanie Mulder.
Plaat 5: Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met de Marco raffine kleurpotloden van Aliexpress. Zeer fijn materiaal op dit stevige papier. Het papier is lekker glad en sterk daardoor glijden de potloden heel makkelijk over het papier waarbij je een zeer goede kleurafgifte krijgt te zien.
Eigen mening: Ik ben helemaal verliefd op deze schattige kaarten. En zou ze dan ook zeker kopen. Je treft Doepa op heel veel leuke manieren aan waardoor het elke keer een genot is om te kleuren.