Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk : BBNC Deze grote set krijg je thuisgestuurd in een stevig metalen blik. Het blik is vrolijk van kleur en echt te herkenning aan het tekst kader van de enige echte serie. In dit blik vind je 48 verschillende kleuren terug. Een mooie ruime keuze. Productinformatie: 'De enige echte enorme kleurdoos voor volwassenen' bevat maar liefst 48 kwaliteitspotloden. Een mooie, extra grote kleurdoos met potloden in alle kleuren van de regenboog. De doos past perfect bij het design van onze kleurboeken. De potloden bieden de basis om met onze kleurboeken aan de slag te kunnen. Samen met een van de kleurboeken is dit een prachtig cadeau (voor jezelf)! Kleuren: Een mooie diversiteit aan kleuren. Je hebt voldoende keuze. Je krijgt een prima kleurafgifte terug te zien op het papier. Met erg weinig druk krijg je een prachtig resultaat. Prettig is dat je meerdere tinten van verschillende kleuren in de doos hebt zitten. Hierdoor kun je perfect diepte en schaduw in je kleurplaten aanbrengen en terug zien. Gebruik: Wat een fijne potloden. Persoonlijk vind ik ze niet te hard maar ook niet boterzacht. Echt een potlood wat er tussen in zit. Je kunt ze prima bewerken met een doezelaar en belendingsvloeistoffen zoals baby olie, vaseline of geurloze terpentine. Resultaten: Nathascha kleurt budget heeft deze mooie set geprobeerd op verschillende soorten papier. Hieronder lees je mijn bevindingen.
Plaat 1 Geprinte kleurplaat een free bee van Karin Huiberts. Ook op gewon print papier werken deze potloden erg goed. Je krijgt een redelijk dekkend geheel en zonder al te veel druk komen er prachtige kleuren op het papier. Achtergrond gedaan met Bruynzeel pastel potloden. De wolken heb ik via een sjabloon erbij getekend.
Plaat 2 Plaat uit de KleurGlossy Franciens katten. Door het fijne dikke papier lenen de potloden zich erg goed om te mengen. Wauw wat een fijne kleurdoos om hiermee aan de gang te gaan. Echt super heldere kleuren komen er op je papier terecht. Ik heb de plaat wel bewerkt met een doezelaar en vaseline. Hierdoor komen de kleuren nog meer na voren en krijg je een mooi egaal gekleurd vlak. Met deze potloden kun je supergoed blenden echt een groot pluspunt vind ik.
Prijs & verkooppunten: Deze super set is voor € 16,99 te verkrijgen bij de volgende verkooppunten: BBNC uitgevers: Klik hier! Bol.com: Klik hier! Paagman: Klik hier!
Plaat 3 Plaat uit een gekregen boek van een vriendin uit de Oekraïne, titel boek Taunctbehhblin okeah. Een super leuk boekje met niet al te dik papier. De kleurpotloden kleuren er fantastisch goed op. De kleuren komen mooi over en je hoeft niet veel druk te zetten om toch een mooi resultaat te krijgen. Achtergrond bewerkt met de Bruynzeel pastelpotloden. Mengen gaat harstikken goed ik heb er een mooie stormachtige achtergrond van weten te maken. 
Plaat 4: Plaat uit het boek Creative colouring van de Action. Het papier is niet heel erg dik maar werkt wel erg prettig. Ook in dit boek doen de potloden het verbazingwekkend goed. Je krijgt ruim voldoende kleurafgifte. De kleuren dekken redelijk goed zonder bewerking. Zo zie je maar kleuren hoeft niet altijd duur te zijn.
Eigen mening: Deze set is zeker de moeite waard. Voor een niet al te dure prijs heb je een hele mooie en behoorlijk grote kleur set. Ze kleuren vrij prettig zijn niet super hard maar ook niet boterzacht net er tussen in. De kleuren zijn aardig helder en door ze te bewerken komen deze nog beter tot zijn recht. Met deze potloden kun je ook uitstekend doezelen en blenden met bijvoorbeeld baby olie, geurloze terpentine of vaseline. Dit kun je met een wattenstaafje of doezelaar doen. Ik zou ze zeker aanraden juist voor beginners is dit een super leuke set.