Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: BBNC Deze exclusieve Dikke Dames kleuragenda is gemaakt door kunstenares Julia Woning en staat vol met nieuwe tekeningen van haar hand. Elke week heb je een andere kleurplaat om in te kleuren in je eigen kleurpalet. Met deze agenda op zak wordt het komende jaar wel heel gezellig! Uiterlijk: Het is een erg vrolijke vierkante agenda. Op de voorkant staan 3 gezellige dikke dames die aan het eten en drinken zijn. Door de opvallende en felle kleuren kun je deze agenda echt niet missen. Omdat ik zelf de dikke dames helemaal geweldig vind is deze agenda een snoepje uit de snoepwinkel. Wat een geweldig leuke kleurplaten staan hierin, gewoon te moeilijk en te veel om er een paar leuke uit te zoeken. Stuk voor stuk zijn het geweldig mooie platen om te kleuren. Kwalitiet: De agenda is gemaakt van niet al te dik karton, maar zeker wel stevig karton. Aan de ene kant staat een gezellige kleurplaat en op de andere kant staat je week waar je afspraken kunt neer zetten. Nadeel vind ik zelf dat je niet al te veel ruimte hebt om te schrijven bij de dagen. Je kunt in de agenda je compleet uitleven wat materialen betreft. Doordrukken is niet of nauwelijks van toepassing bij de meeste materialen. Resultaten: Petra Bartelen uit mijn vaste kleurteam van Nathascha kleurt budget heeft 4 mooie kleurplaten voor jullie ingekleurd. Hieronder lees je haar bevindingen.
De enige echte Dikke Dames agenda 2017
Plaat 1:  Gekleurd met de Twinmarkers van de Action, huidskleur is gedaan met de huid en haartinten van Topmodel. Geweldig markers om mee te kleuren, ze glijden erg soepel over het papier heen, je moet wel uitkijken wat ze vloeien wel door. Wel drukken deze markers super door. (dan doen alle alcohol markers) De huidskleur ging erg goed met de kleurpotloden, het is ook een leuke ervaring om met verschillende materialen aan 1 plaat te werken.
Plaat 2: Gekleurd met de Davinci kleurpotloden van de Action en de huid en haartinten van Topmodel. De kleurpotloden glijden erg soepel en licht over het papier, je hoeft maar weinig druk te zetten om toch een goede kleurafgifte te krijgen.
Plaat 3: Gekleurd met de gelpennen van de Action en de huid en haartinten van Topmodel. De gelpennen kleuren geweldig, en wat een super leuk effect krijg je om op de zwarte ondergrond neon kleuren te gebruiken. De plaat knalt er dan echt uit, wat ook erg prettig is dat de gelpennen niet doordrukken dat is zo fijn. De huid heb ik de Topmodel huidskleuren gedaan, deze potloden werken erg prettig op dit papier, je kunt ze met bijna alle materialen goed combineren.
Prijs  & verkooppunten Deze mooie agenda is voor €14,99 onder andere te koop bij de volgende verkooppunten: BBNC: Klik hier! Bol.com: Klik hier!
Plaat 4: Gekleurd met de fineliners van de Hema en de huid en haartinten van Topmodel. De fineliners kleuren best prettig, maar zoals de naam eigenlijk al zegt is dit echt bedoeld voor de kleinere oppervlakten. Op grote stukken dekken ze niet heel erg goed. Dit papier is zo fijn dat je met eigenlijk alle materialen er fijn op kleurt. Wat heel erg fijn is dat de niet doordrukken dat is wel zo prettig.