Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: BBNC Deze exclusieve Dikke Dames kleuragenda is gemaakt door kunstenares Julia Woning en staat vol met nieuwe tekeningen van haar hand. Elke week heb je een andere kleurplaat om in te kleuren in je eigen kleurpalet, waardoor je je agenda helemaal naar je eigen smaak kunt invullen. Met deze agenda op zak wordt het komende jaar wel heel gezellig! Auteur: Julia Woning studeerde in 1994 af aan de Willem de Kooning academie en werkt sindsdien als illustrator, portrettist en beeldend kunstenaar. Julia is vooral bekend van haar Dikke Dames-schilderijen, die in verschillende galeries in Nederland te bewonderen zijn. Haar inspiratie komt overal vandaan: tijdens een ontbijt met haar kinderen of bij een kopje thee kunnen de gekste ideeën opborrelen. BBNC bracht eerder haar Dikke Dames kleurboeken voor volwassenen en Dierenkleurboek uit. Meer informatie over Julia's werk is te vinden op Klik hier! Uiterlijk: Ook dit jaar is het een vierkante agenda geworden. Voorkaft is weer spectaculair en zeer herkenbaar met deze 3 dikke dames. Lekkere felle kleuren niks is te gek. Ben ook erg blij dat ik deze agenda ook dit jaar weer mag reviewen. Echt een genot om deze vrolijke voorkant te zien, het begint meteen weer te kriebelen om hierin te beginnen. Kwaliteit: Deze leuke agenda is gemaakt van lekker stevig papier. We hebben echt van alles uitgeprobeerd deze ronde verschillende viltstiften, gelpennen maar natuurlijk ook kleurpotloden. Juist door de dikte van het papier kun je eigenlijk van alles gebruiken, de kans op doordrukken is erg klein. Ook heb je voldoende ruimte om je afspraken te plannen en deze zorgvuldig op te kunnen schrijven. Resultaten: Dit keer hebben Nathascha kleurt budget, Alice van den Berg en Ingrid de wit meegeholpen om deze agenda te beoordelen. Hieronder zie je onze resultaten en de bevindingen die we per materiaal gedaan hebben. . .
De enige echte dikke dames agenda 2018
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de gelpennen van de Lidl. Wauw wauw en nog eens wauw wat kleuren deze gelpennen fantastisch op dit papier. De pennen glijden heerlijk over het gladde papier. Ze drukken absoluut niet door, dat is echt geweldig. 1 klein minpuntje is als je de tekenlijn raakt vervalt deze, dus opletten is absoluut nodig. Verder kun je heerlijk uit je dak gaan met alle kleuren alles kan niks is te gek.  
Plaat 2: Gekleurd door Alice van de Berg met de Davinci potloden van de Action. Ook deze potloden kleuren erg fijn. Ze geven een mooi kleurpigment af, je hoeft niet hard te drukken. Deze potloden glijden erg soepel op dit mooie gladde papier. Dit was een super leuke plaat om te mogen kleuren.
Plaat 3: Gekleurd door Ingrid de Wit met de Stabilo 68 stiften. De dikte van het papier is super goed zelfs met deze stiften drukt het niet door. Je krijgt de plaat niet helemaal dekkend en het wordt ook niet helemaal egaal. (glad) Op zich kun je redelijk goed werken met deze stiften in deze leuke agenda. Achtergrond gedaan met de soft pastel krijt van de Action en uitgesmeerd met een cosmetisch wattenstaafje.
Prijs  & verkooppunten Deze leuke agenda is voor €14,99 te koop bij de volgende verkoop punten: BBNC uitgevers: Klik hier! Primera: Klik hier! Eci: Klik hier!
Eigen mening: Geweldig ik vind de dikke dames steeds leuker worden. Je kunt er ook echt van alles mee doen niks is te gek alles kan en mag bij deze dames. Het mooiste is ook nog dat alles leuk en mooi uitpakt. Vind jij deze dames ook helemaal te gek????? En hou jij ervan om compleet los te kunnen gaan met kleurtjes en stiften enz. dan is deze agenda zeker iets voor jou. Ik ben echt helemaal weg van deze agenda en vind dit ook echt een aanrader.
Plaat 4: Gekleurd door Ingrid de Wit met het Bruynzeel keverblik. Erg fijn papier om op te kleuren, kleurenpotloden werken er erg makkelijk op. De potloden geven een mooi dekkend geheel op het papier. Geweldige plaat om te kleuren heerlijk met kleuren kunnen spelen.
Plaat 5: Gekleurd door Ingrid de Wit met de Guang Hui potloden van AliExpress. Wauw wat kleuren deze potloden lekker op dit fijne papier. Ze glijden over het papier en geven een mooie heldere kleur af. Je plaat komt echt tot leven met deze potloden.
Plaat 6: Gekleurd door Ingrid de Wit met de Edding stiften achtergrond Guang Hui potlood bewerkt met vaseline. Op zich kleuren de stiften erg fijn. Je krijgt een mooie felle kleur op het papier en het drukt niet door. Dit is echt super fijn. Je blijft wel de aanzet zien en het wordt niet helemaal glad. Dit is en blijft ook heel erg moeilijk met stiften. De achtergrond is super gelukt het potlood laat zich fijn mengen met de vaseline op dit fijne papier.