Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk : Deze kleurpotloden zitten in mooi strak zwart blik . De in houd van het blik staat afgedrukt op het blik. Zo is in 1 opslag te zien dat er 18 verschillende kleuren in dit blik zitten. De Da Vinci kleurpotloden zijn zeshoekig. Het is een zwart potlood met de tekst premium quality Davinci, de laatste 2 cm van het potlood is in de kleur die het potlood afgeeft Productinformatie: Topkwaliteit potloden met een zachte stift voor een optimale kleurafgifte. Het zijn kleurpotloden op wax basis. Kleuren: Voor en wat kleiner blik als ik gewent ben, zitten er genoeg kleuren in waarmee je voldoende kunt combineren. De kleuren die ik mis in deze set is, bordeaux, turkwaas , donker bruin en zwart. Maar voor de prijs is dit echt een geweldig blik met voldoende kleuren. Zeker voor een beginner is dit een leuke set om mee te starten. Gebruik: De Da Vinci kleurpotloden zijn echt geweldig kleurpotloden. Ze geven erg veel pigment af, en het is een zacht potlood. Je kunt er geweldig mee doezelen, ik heb dit geprobeerd met een wattenstaafje en doezelaar met vaseline. De kleuren vloeien door de vaseline mooi in elkaar over. Je hoeft totaal niet hard te duwen op deze potloden, als je kleurverschil of schaduw wilt krijgen met bepaalde kleuren ga je gewoon meerdere keren over het gekleurde stukje, je gaat de lagen over elkaar heen aanbrengen. Echt een fantastisch potlood voor echt een budget prijs. (2 euro bij de Action) Resultaten:
Plaat1 Kaart van de Enige echte dikke dames kerstkleurkaarten. De potloden werken erg fijn op wat dikker papier/karton. Het nadeel is wel dat als je de kleur mooi egaal wilt krijgen je meerdere lagen over elkaar heen moet doen om het mooi dekkend te krijgen.
Plaat 2 Kleurplaat uit De enige echte mandala kleuragenda 2017. Het papier is lekker glad, daardoor glijden de potloden erg soepel over het papier. Je hoeft weinig druk uit te oefenen om toch voldoende kleur afgifte te krijgen.
Plaat 3 Kleurplaat die ik geprint heb op kopieer papier. Ook op gewoon kopieer papier werken deze potloden super fijn. Ze geven super goed kleur af en ook blenden en of doezelen met vaseline werk fantastisch. Ik heb gedoezeld met een wattenstaafje, heb een klein stukje gedaan met een doezelaar. Het kan allebei en het werk beide prima.
Plaat 4 Kleurplaat uit Dagdromen - Hanna Karlzon. Ook op dit papier werken deze potloden geweldig. Het is wat dikker papier waardoor de potloden erg soepel over het papier gaan. De kleurafgifte is erg goed en je hoeft maar 1 keer over de stukken te gaan om hem goed op te kunnen vullen.
Prijs & verkooppunten: De Da Vinci kleurpotloden zijn te verkrijgen bij: Bij de Action voor 2 euro, let er wel op ik weet niet hoelang ze bij de action nog  leverbaar blijven. Bij bol.com zijn ze in de aanbieding voor €10,99 hier heb je de link: Klik hier!