Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: BBNC Aangewakkerd door de natuur in de omgeving van haar geboorteplaats in Noord-Zweden, haalt Hanna haar inspiratie uit de tuin van haar moeder en haar jeugdherinneringen; spelend in het bos of in bloembedden. Haar dromerige elementen uit een Zweedse zomer zullen iedereen in een kleurrijke dagdroom wiegen. Hanna Karlzon is een illustrator uit Umea, Zweden. Ze is de auteur van de wereldwijde bestseller 'Dagdrömmar' en 'Sommarnatt', die als eerst zijn uitgegeven in Zweden. Ze maakt ingewikkelde, gedetailleerde afbeeldingen met Oost-Indische inkt die uit haar eigen verbeelding komen. Ze houdt ervan om bloemen, bossen, huizen en dieren te tekenen. Uiterlijk: Het is een mooi stevig ingebonden boek met een harde kaft. Daardoor is het een erg stevig boek en dat straalt het ook echt uit. Het boek is mint/zee groen van kleur met de titel van het boek in een gouden kleur. Op de voorkaft staat kleurplaat in de sfeer van het boek. Het prikkelt je om meteen te gaan kijken hoe de rest van het boek eruit ziet. Zodra je het boek gaat bekijken sla je stijl achterover. Wat een fantastische mooie kleurplaten staan hierin. Je kunt er letterlijk bij wegdromen. Kwalitiet: Het papier is van super kwaliteit. Het is lekker glad papier waarop je met heel veel verschillende kleurpotloden erg lekker kunt kleuren in dit prachtige boek. Wat erg prettig is dat het papier zelf niet al te gek dik is. Zelf blenden en doezelen kun je erg goed op dit papier doen. Een heel groot voordeel vond ik zelf dat ik heel erg fijn met de soft pastel krijtjes van de Action kon werken. Omdat het papier erg glad is kon je deze erg fijn uitsmeren op het papier voor de achtergronden. Het boek is aan twee kanten bedrukt. Ik was bang dat de gelpennen zouden doordrukken. Dit bleek gelukkig absoluut niet het geval. Resultaten: Ik heb 5 prachtige kleurplaten gekleurd in dit super mooie boek met voornamelijk kleurpotloden. Eén plaat heb ik met gelpennen gedaan
Dagdromen - Hanna Karlzon
Plaat 1:  Gekleurd met Bruynzeel kleurpotloden en geblend met vaseline. Erg mooie kleurafgifte op het papier. De potloden glijden erg soepel over het papier.
Plaat 2: Gekleurd met de Davinci potloden van de Action. Achtergrond met de soft pastel krijtjes van de Action. De plaat was erg fijn in te kleuren met deze potloden. Je hoeft maar weinig druk te zetten op de potloden om toch voldoende kleurafgifte op het papier te krijgen
Plaat 3: Gekleurd met de Stabilo kleurpotloden. (ooit een setje gekocht bij de opheffingsuitverkoop van de V&D) De potloden geven ook weer erg fijn kleur af op dit gladde papier. Ook het mengen van kleuren of een kleurverloop creëren gaat super goed.
Plaat 4: Gekleurd met gelpennen van de Lidl en de Wibra. Ook met gelpennen kun je erg goed kleuren in het boek. Wel moet je uitkijken door het gladde papier dat het iets meer tijd nodig heeft om te kunnen drogen. De gelpennen drukken absoluut niet door wat erg fijn is, omdat het boek zulke mooie platen heeft. Wel lopen de gelpennen uit op de zwarte lijnen van de kleurplaat. Als je dat eenmaal weet hou je daar rekening mee.
Prijs  & verkooppunten Dit prachtige boek is voor € 14,99 te koop bij de volgende verkooppunten: BBNC Klik hier! Bol.com Klik hier! ECI Klik hier! Ako: Klik hier!
Plaat 5: Gekleurd met de Marco Raffine kleurpotloden. Achtergrond met de soft pastel krijtjes van de Action. Super fijn om te kleuren. Ook een olie achtig potlood werk super op dit mooie papier. Met erg weinig druk krijg je een fantastisch resultaat omdat de kleuren erg intens zijn.