Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk : Crayola Deze grote set krijg je in een kartonnen doos toegestuurd. Op de doos staat het merk van de stiften en de hoeveelheid. Ook herken je de kleuren van het merk erg goed terug op de verpakking het gele en het groene. Dit is echt kenmerkend voor dit merk. In een geel ovaal staat in groene letters het merk Crayola daaronder hebben ze alle kleuren van de regenboog geplaatst. Productinformatie: 'Deze set viltstiften bevat maar liefst 50 sprankelende kleuren De stiften kunnen tegen een stootje en de stiftpunten zijn niet gemakkelijk in te drukken. Met deze punten kunnen zowel dunne als dikke lijnen gemaakt worden. Ideaal voor tekenen, schrijven en inkleuren! • Hoge kwaliteit viltstiften van Crayola. • In 50 heldere en intense kleuren. • Met geventileerde veiligheidsdop. • Extra lange levensduur. • Afwasbaar van huid en kleding. • Vanaf 3 jaar. Kleuren: Je hebt 50 verschillende kleuren stiften in deze mooie grote set zitten. Elke stift is wit van kleur met het merk erop geschreven. De doppen zijn in de kleur die de stift afgeeft op het papier. Het verschil in de dop en de kleur die het echt afgeeft zijn aardig goed op elkaar afgestemd. Ik vind het kleurverschil heel erg meevallen. Ook heb je genoeg diversiteit in de kleuren, en keuze uit verschillende tinten van 1 kleur. Gebruik: Wauw wat een super fijne stiften om mee te kleuren. Zelf ben ik niet zo van de stiften omdat ze vaak erg doordrukken, vliesjes op de punten krijgen en het erg korrelig word. Daar heb je bij deze stiften dus absoluut geen last van. Dit zijn tot nu toe de fijnste stiften die ik heb gebruikt op budget gebied. Ze liggen lekker in de hand. De punt lijkt erg dik en toch valt het door het kleine spitste puntje op de kop heel erg mee. Je kunt er zelfs wat kleinere stukken mee kleuren. Resultaten: Deze ronde hebben Nathascha kleurt budget en Ingrid de Wit deze stiften uit geprobeerd. Hier onder zie je onze creaties en lees je wat onze bevindingen zijn.
Plaat 1 Gekleurd door Nathascha kleurt budget een geprinte freebee van Julia woning. Ik heb deze kleurplaat gekleurd op gewoon 80 grams printpapier. Deze stiften kleuren hier ook best prettig op, ondanks dat het vrij dun papier is. Omdat het dun papier is drukt het wel erg door. Het wordt absoluut niet korrelig en je krijgt een mooi glad resultaat. De aanzet is wel goed zichtbaar, maar dit kun je bijna nooit vooromen met stiften. Wat een groot voordeel is bij deze stiften is dat je geen vliesjes op je punten krijgt tijdens het kleuren.
Plaat 2 Gekleurd door Nathascha kleurt budget plaat uit 40 X kleurboek van de Zeeman. Wauw dit boek en deze stiften zijn prima partners voor elkaar. In dit boek drukken de stiften helemaal niet door wat erg fijn is omdat het een dubbelzijdig bedrukt boek is. De aanzet is ook niet heel erg te zien, het word een mooi glad geheel. Je hebt geen last van vliesjes of een korrelig effect. Echt een fijne stift om mee te kleuren. Je krijgt een mooi dekkend resultaat.
Prijs & verkooppunten: Deze stiften zijn vanaf € 13,49 te koop bij de volgende verkooppunten: Bol.com: Klik hier! Blokker: Klik hier! Intertoys: Klik hier!
Plaat 3 Gekleurd door Nathascha kleurt budget plaat uit 1 van de mandala fun boekjes van de Action. Deze stiften kleuren geweldig fijn op dit niet al te dikke papier. Het drukt wel door, dus je moet er wel mee uitkijken omdat dit boek dubbelzijdig bedrukt is. De kleuren dekken goed en zelfs kleine stukjes inkleuren is geen probleem met deze stiften. Je kleurplaat wordt niet korrelig je krijgt dus een mooi glad geheel wat erg prettig is. De aanzet is in deze plaat bijna niet zichtbaar. Ook bij deze plaat krijg je geen vliesjes op de punten tijdens het kleuren.
Plaat 4: Gekleurd door Ingrid de Wit plaat uit het boek kleuren voor dummies van de Boekenvoordeel. Zelf ben ik niet zo erg van de stiften. Dit is omdat je altijd de aanzet blijft zien en dat vind ik zelf niet zo heel mooi worden. De stiften zelf kleuren wel heel erg fijn. Je krijgt een glad resultaat, het korrelt dus niet. Ook krijg je geen vliesjes tijdens het kleuren en het drukt niet door. Dit is erg fijn omdat dit boek dubbelzijdig bedrukt is. Zelf overweeg ik toch om deze stiften aan te schaften. Ik heb zelden zo`n fijne stift gehad om mee te kleuren.
Eigen mening: Wauw wauw en nog eens wauw wat een super geweldige stiften zijn dit. Zelf ben ik helemaal weg van deze stiften. Ze kleuren erg fijn, er is weinig verschil tussen de dop kleur en die kleur die het afgeeft. Dus je krijgt geen vertekend beeld. Op het wat dikkere papier drukken ze niet door, geeft geen korrelig effect. Wat de meeste stiften wel doen. Al om al ben ik zeer tevreden over deze stiften. Een echte aanrader voor de stiften liefhebbers, en mensen die door problemen met hun handen moeilijk met potlood kunnen kleuren. Een hele goede stift voor een leuke betaalbare prijs.