Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: Bennett Klein Auteur: Bennett Klein heeft het opnieuw gedaan! CMSB Wild zit vol met prachtig vormgegeven afbeeldingen die zijn geïnspireerd op het wonder van onze natuurlijke wereld, deze beelden zullen u en uw verbeelding zeker verrassen en verrukken. Ben je een hardcore Bennet Klein-fan of een nieuweling, dan ben je dol op CMSB Wild! Wat dit boek extra speciaal maakt, is dat de tekeningen zijn gemaakt in samenwerking met de dochter van Bennett, Mae Klein. Dit is het tweede boek waaraan ze heeft meegewerkt en door alle reacties lijkt het erop dat ze een dynamo-duo zijn! 25 prachtig samengestelde afbeeldingen in grijswaarden om in te kleuren. Dit boek heeft een zeer brede aantrekkingskracht; van Koala tot Panda , Eendjes , er is zeker iets voor iedereen! De beelden zijn boeiend inspirerend, niemand kan de schuld geven dat hij daarmee wild gaat! CMSB Wild is een boek wat je moet hebben, of je nu groot fan bent of een beginneling.  Bennett Klein is perfect voor beginnende of gevorderde kleurfanaten. Uiterlijk: Ik heb dit boek in een digitale variant gehad om te mogen reviewen. Bij het openen van het document valt meteen de zwarte voorkant op. Met witte letters staat de tekst beschreven en in het oranje staat er Wild. De tekst van het boek staat in een sierlijk kader geschreven. Echt een stoer boek waar je niet omheen kan.   Kwaliteit: Omdat het een digitaal boek is, kun je deze vraag niet of nauwelijks beantwoorden. We hebben 2 platen op gewoon 80 grams printpapier gekleurd en 3 platen zijn op 120 grams afgedrukt. Natuurlijk kun je dit verschil erg goed voelen en dit merk je ook met inkleuren. We hebben er voor gekozen alleen kleurpotloden te gebruiken deze ronde. Alle potloden kleuren erg prettig van Hema tot Bruynzeel en van Marco Raffine tot de Guang Hui bij alle materialen komt de plaat mooi en duidelijk naar voren. Resultaten: Deze ronde hebben Nathascha kleurt budget, Petra Bartelen, Jessica van der Velden en Stefanie van Leeuwen mee gekleurd aan deze review. . .
Colour my sketchbook wild
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Bruynzeel Expression kleurpotloden. Wat een genot om met deze potloden te kleuren op dit wat dikker printpapier. (120 grams) Wat geven deze potloden veel kleurpigment af op het papier. Je hoeft maar erg weinig druk te zetten voor een stortvloed aan kleuren. Het is een lekker niet te zacht potlood waar je alle kanten mee op kunt. De perfecte combinatie met dit wat dikkere papier.  
Plaat 2: Gekleurd door Petra Bartelen met de Hema kleurpotloden. Deze potloden kleuren erg prettig op dit wat dikkere printpapier (120 grams) Het is een wat harder kleurpotlood maar geeft wel voldoende kleur af. Je moet wel wat harder duwen om er voldoende kleur pigment van te krijgen. Super mooie platen die redelijk bewerkelijk zijn.
Plaat 3: Gekleurd door Petra Bartelen met de Guang Hui potloden van AliExpress. Een heel prettig potlood om te gebruiken. Ook op 120 grams printpapier gaat dit heel erg lekker. Het is een middelhard potlood waar je alle kanten mee op kunt. Omdat de kleurplaat erg bewerkelijk is werkt een grote set potloden erg prettig. De combinatie papier en potloden zijn super geweldig.
Prijs  & verkooppunten Dit mooie boek is voor € 9,09 tot €10,99 bij de volgende verkooppunten: Amazon: Klik hier! Bol.com: Klik hier!
Eigen mening: Wow wat een ontzettend gaaf boek van een geweldig auteur en artist Bennett Klein. Zo mooie en aparte kleurplaten echt een genot om deze te mogen inkleuren. Zelf hou ik van bepaalde werken van Bennet Klein, dit boek wild vind ik echt een fantastisch boek. Hou jij wel van een uitdaging en hou je van aparte dieren dan is dit boek zeker een aanrader. Door de diversiteit zijn er echt wel kleurplaten die je meteen aanspreken en waar je meteen aan wilt beginnen.
Plaat 4: Gekleurd door Jessica van der Velden met de Marco Raffine kleurpotloden. Deze kleurplaat is geprint op 80 grams print papier. Wow wat geven deze potloden een super helder kleur af zelfs op gewoon print papier echt geweldig. Omdat het een zacht potlood is kun je deze ook erg goed bewerken, dit heb ik dan ook gedaan met vaseline en een doezelaar. Door het bewerken komen de kleuren nog beter uit, je hebt echt een plaat tot leven gebracht. Wat een geweldig boek met super mooie platen om te kleuren. Plaat 5: Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met het Bruynzeel keverblik. Deze kleurplaat is ook gekleurd op 80 grams printpapier. Ook dit gaat super goed met deze potloden. Alleen bij de metallic kleuren moet je oppassen dat het niet korrelig wordt zeker na bewerking met geurloze terpentine en een doezelaar. Omdat je de kleurplaat bewerkt hebt met geurloze terpentine komt de kleurplaat super mooi over en zijn de kleuren echt knallend aanwezig.