Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: BBNC De Winterkleurkaarten van Valerie McKeehan brengen je meteen in winterse sferen en geven je een instant warm gevoel vanbinnen. Deze wereldberoemde chalk-artist geeft op haar eigen vakgebied en in haar eigen stijl vorm aan een prachtige set kleurkaarten. De luxe doos met 20 verschillende, inkleurbare winterkleurkaarten bevatten ook 20 bijpassende enveloppen. Verblijd je familie, vrienden en collega's in de decembermaand eens met een prachtige zelfgekleurde winterkaart! Uiterlijk: Je krijgt deze kaarten in een kartonnen doosje aangeleverd. De stijl is in zwart, wit grijstinten. Het zijn echt chalk (tekst) kerst/winterkaarten. Wat een leuke spreuken en teksten in het Engels, allemaal in de sfeer van de winter en kerst. Op de achterzijde staat prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar plus ruimte voor een leuke kerstgroet. Een zeer aparte maar wel erg leuke kaarten set. Kwaliteit: De kaarten zijn op lekker stevig karton gedrukt. Dit is erg prettig nu kun je met verschillende soorten materialen aan de slag. We hebben verschillende soorten gelpennen, potloden en fineliners uitgeprobeerd voor jullie. Juist door de dikte is variatie heel goed mogelijk. Resultaten: Ik (Nathascha kleurt budget) heb samen met Stefanie van leeuwen en Jessica van der Velden uit mijn vaste kleurteam, deze leuke kaarten voor jullie getest. . .
Christmas winterkleurkaarten
Plaat 1:  Gekleurd door Nathascha kleurt budget met de Staedtler fineliners en 2 fineliners kerstkleuren uit een budget winkel. Deze fineliners zijn super op dit papier. Ze drukken totaal niet door en de kleur springt van het papier af. Het droogt snel op en wordt lekker glad op de kaart  
Plaat 2: Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met de Staedtler noris kleurpotloden. Kleurpotloden kleuren prettig op het papier. Met erg weinig druk krijg je super veel kleurpigment. Mengen gaat uitstekend wat heel erg prettig is om schaduw in je kaart te krijgen.
Plaat 3: Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met het Bruynzeel Keverblik. Door het dikke gladde papier zou je denken dat het kleuren lekker soepel gaat. Met deze potloden leek het toch op de een of andere manier wat stug te gaan. Je kunt wel uitstekend de aanzet van je potlood bepalen je kunt heel dik aanzetten maar ook heel erg licht. Dit is geen enkel probleem voor dit papier.
Prijs  & verkooppunten Deze leuke kaarten set is te koop voor €9,99 bij de volgende verkooppunten: BBNC uitgevers: Klik hier! Bol.com: Klik hier! Internetboekhandel: Klik hier!
Eigen mening: Een erg leuke en vooral een aparte set kaarten. Hou je van uitdaging en wil je totaal iets anders doen met je kerstkaarten dit jaar dan is dit een echte aanrader voor je. Door de leuke herkenbare Engelse teksten is het erg leuk om deze spreuken een kerst/winterkleur te geven. Ga uit je dak met gelpennen, fineliners en zelf metallic kleuren, alles komt geweldig uit op deze set. Mede door de zwarte achtergrond knallen de kleuren echt van je kaart af en spreekt de kaart heel erg. Persoonlijk hou ik daar heel erg van, ik vind deze set een echte aanrader.
Plaat 4: Gekleurd door Jessica van der Velden met de gelpennen van de Lidl. Het papier is erg glad waardoor je soms wat kleine witte puntjes blijft zien, dit is wel een beetje jammer. Verder drogen de gelpennen erg snel en drukken ze absoluut niet door.
Plaat 5: Gekleurd door Jessica van der velden met de gelpennen van AliExpress. Deze gelpennen doen het geweldig op dit papier. Drukken niet door, droogt snel, vlekt niet en de kleur komt zeer goed na boven op de zwarte ondergrond van de kaart. Erg fijn om met deze gelpennen te werken.
Plaat 6: Gekleurd door Jessica van der Velden met de gelpennen van de Action. Ook hier weer zeer prettig papier om op te werken. Drukken niet door, vlekt niet en droogt redelijk snel op. Wat een geweldige kaarten om te mogen kleuren, zulke mooie teksten en kleine afbeeldingen een genot om te kleuren.