Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk: Deze grote set krijg je in een mooi metalen blik. Op de voorkant staat de nachtwacht afgebeeld van de grote Hollandse meester Rembrandt van Rijn. Als je het blik openmaakt zie je een super mooie set kleurpotloden voor je liggen. In het blik vind je 2 lagen waar elk 25 mooie potloden op je liggen te wachten. De uiteinden van de potloden hebben de kleur die ze afgeven op het papier. Productinformatie: Dit schitterende blik met 50 kleurpotloden is een mooi eerbetoon van Bruynzeel en het Rijksmuseum aan de Hollandse Meesters van de schilderkunst. De Nachtwacht van Rembrandt van Rijn, een hoogtepunt van een bezoek aan het Rijksmuseum, siert de buitenkant van dit blik met mooie kleurpotloden. De potloden zijn gemaakt van hoogwaardige pigmenten, waardoor ze een mooie kleur afgifte hebben en onderling goed mengbaar zijn. De dikke kern van 2,9 mm zorgt voor extra lang kleur plezier. De potloden worden in een stevig blik geleverd zodat je na het kleuren je potloden weer netjes kunt opruimen. Alle potloden van Bruynzeel zijn met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout. Ook zijn Bruynzeel potloden dubbel gelijmd, zodat ze extra sterk zijn en de kans dat de kleur kern breekt (bijvoorbeeld als het potlood op de grond valt) minimaal is! Dit voorkomt gebroken punten en zorgt ervoor dat je het potlood amper hoeft te slijpen. Bruynzeel, voor langdurig kleur plezier! Kleuren: De kleurkeuze is erg ruim te noemen, omdat het blik 50 verschillende kleuren bevat. Deze potloden geven een heel mooi helder pigment af. Omdat de potloden goed te mengen zijn, kun je zoveel meer kleuren zelf maken, dat de keuze overweldigend is. Gebruik: Ik vind de kleurpotloden heel fijn in gebruik. Ze geven erg veel kleur af, en je kunt eindeloos variëren. Of je nu in de wat duurdere of goed kopen boeken kleurt het maakt niet uit, overal krijg je een mooi resultaat te zien. Zelfs op een kleurplaat die geprint is op gewoon kopieer papier,  komen de kleuren zeer goed tot zijn recht. Doezelen droog of met vaseline gaat super goed evenals het mengen van kleuren. Het gebruik van de Derwent blender en burnisher is bij deze kleurpotloden af te raden. De blender haalt erg veel kleur pigment weg, dat is heel erg jammer. Verder is dit echt een geweldig set om mee te kleuren.  Resultaten: Samen met Ingrid de Wit uit mijn vaste kleur team hebben we deze kleurpotloden uitgeprobeerd. Hieronder zie je het resultaat.
Plaat1 Geprinte kleurplaat kerst wedstrijd van Masja`s Artwork. De kleuren komen super mooie en helder over op gewoon kopieer papier. Potloden glijden erg soepel op het papier, waardoor het kleuren erg fijn is.
Plaat 2 Kleurplaat uit Mijn wonderlijke wereld deel 5. Het kleuren ging erg goed op dit stevig gladde papier. De kleuren zijn zo helder het lijkt of ze van het papier af willen komen, dit komt ook zeker omdat ik deze bewerkt hebt met een doezelaar en vaseline. Door de vaseline komt het kleur pigment samen en wordt de kleur nog feller.
Plaat 3 Kleurplaat uit De enige echte kleur kalender 2017. Deze kleurtjes doen het ontzettend goed op dit stevige karton. De potloden glijden soepel over het papier, en mengen is ook geen probleem dit gaat super makkelijk. Echt een genot om met deze kleurtjes in deze kalender te werken.
Plaat 4 Kleurplaat uit Inspired coloring beads. Omdat het super glad papier is moet je wel extra druk uit oefen om de kleur mooi egaal te krijgen. Ik heb geprobeerd de kleur egaler en een tint donker te krijgen met de Derwent blender en burnisher. Helaas lukt dit door het gladde papier niet erg goed, de blender haalt juist erg veel kleur weg,  wat heel erg jammer is. Dus in dit boek kun je beter alleen de potloden gebruiken en dan meerdere lagen over elkaar heen kleuren om het toch egaal te krijgen.
Prijs & verkooppunten: De Bruynzeel Rijksmuseum kleurpotloden zijn tussen de €20,79 & €24,99 te koop bij de volgende verkoop punten. Interoffice: Klik hier! Bol.com: Klik hier! Bruna: Klik hier!