Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk: De kleurpotloden zitten in een stevig metalen blik. Met een vrolijke print op de voorkant. Ook kun je de punten van de kleurpotloden die in het blik zitten zien op de voorkant. Nu kun je precies zien hoeveel en welke kleuren er allemaal in zitten. Op de achterkant van het blik staat de nodige informatie over het kleurblik, deze informatie kun je in 8 verschillende talen teruglezen. De Bruynzeel kleurpotloden zijn zeshoekig en liggen er prettig in de hand. Het potlood is in de kleur die het afgeeft. Op het potlood staat geschreven Bruynzeel Holland. De kleurpotloden zijn 17 cm lang. Productinformatie: Kleur er fijn op los met deze 45 kwaliteitskleurpotloden van Bruynzeel. De potloden zijn gemaakt van hoogwaardige pigmenten, waardoor ze een mooie kleurafgifte hebben en onderling goed mengbaar zijn. De dikke kern van 2,9 mm zorgt voor extra lang kleurplezier. De potloden worden in een stevig blik geleverd zodat je na het kleuren je potloden weer netjes kunt opruimen. Alle potloden van Bruynzeel zijn met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout. Ook zijn Bruynzeel potloden dubbel gelijmd, zodat ze extra sterk zijn en de kans dat de kleurkern breekt, bijvoorbeeld als het potlood op de grond valt, minimaal is! Dit voorkomt gebroken punten en zorgt ervoor dat je het potlood amper hoeft te slijpen. Bruynzeel, voor langdurig kleurplezier! Inhoud: 45 kleurpotloden Glutenvrij Kleuren: Omdat het een groot blik is met 45 verschillende kleuren heb je dan ook een ruime keuze mogelijkheid. Door het goede pigment geeft het potlood erg veel en een duidelijke kleur af. Je hoeft niet erg hard te drukken om erg genoeg kleur van af te krijgen. Er is eigenlijk maar 1 kleur die ik echt mis in dit blik dat is bordeaux. Gebruik: Ik vind de Bruynzeel kleurpotloden erg fijn in gebruik. Je hoeft niet erg hard te duwen om toch voldoende kleur te krijgen. Dit potlood kun je echt op alle papier soorten gebruiken, of het nu een goedkoop kleurboek is of een wat duurder het maakt niks uit. Op alle soorten papier krijg je een geweldig mooi resultaat. Je kunt ook prima mengen met deze kleurpotloden en zelfs droog doezelen en of blenden is geen probleem voor dit kleurpotlood. Persoonlijk vind ik het erg fijn dat ik dit kleurpotlood zelfs op gewoon print papier kan gebruiken, erg makkelijk voor de mooie grayscale platen van internet. Resultaten:
Plaat1 Kleurplaat uit De enige echte mandala kleuragenda 2017. Deze kleuren spatten van het papier af. De potloden glijden op het papier, wat het kleuren erg plezierig maakt. De potloden geven een erg goede kleur afgifte op het papier, zonder dat je er al te hard op hoeft te drukken.
Plaat 2 Kleurplaat uit Mijn wonderlijke wereld deel 2. De kleurpotloden werken erg prettig op dit papier. Het glijd er soepel over heen. Met deze potloden kun je ook goed mengen, zoals terug te zien is in de kleurplaat.
Plaat 3 Kleurplaat die ik geprint heb op kopieer papier. Je krijg erg goede kleur afgifte, zelfs op de grayscale dekt het de grijze kleur van de plaat volledig. Daarom een zeer goed kleurpotlood om bij uitgeprinte kleurplaten te gebruiken.
Plaat 4 Kleurplaat uit Dagdromen - Hanna Karlzon. De potloden geven een hele mooie kleur afgifte op het papier. De potloden glijden erg soepel over het papier. Ook het doezelen met vaseline is geen probleem voor deze kleurpotloden. De achtergrond heb ik met pastel krijt gedaan.
Prijs & verkooppunten: De Bruynzeel 45 kleurpotloden zijn voor €18,99 te koop bij de volgende verkoop punten. Vaak zijn ze ook in de aanbieding zie hieronder: Bij bol.com zijn ze tijdelijk in de aanbieding voor €12,99 hier heb je de link: Klik hier! Bij Coppens speelgoed nu voor €14,99 hier is de link: Klik hier!