Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk: Je krijgt een grote partij met 50 viltstiften netjes op een rij. De verpakking is van doorschijnend zacht plastic. Hierdoor zie je meteen welke kleuren er allemaal in zitten. Er staat ook een leuke afbeelding op van een meisje en jongetje die aan het kleuren zijn. Tussen het meisje en het jongetje, staat Mega pack geschreven. De viltstiften zijn rond van vorm en hebben een geribbelde dop. Elke stift is in de kleurgemaakt die het afgeeft wanneer je er mee kleurt. Productinformatie: Hoge kwaliteit Bruynzeel viltstiften. In deze verpakking zitten 50 verschillende kleuren. Zo kan je iedere tekening of kleurplaat inkleuren zoals jij wilt! De punten van de stiften zijn niet weg te drukken en drogen niet uit, waardoor ze lang meegaan. De inkt is op waterbasis en dus  eruit te wassen. Kleuren: Juist omdat het een mega pack van 50 kleuren is kun je eindeloos variëren met kleuren. Van de mooie pastel tot de wat fellere kleuren. Maak ook de standaard en donkere kleuren vind je terug in dit mega pakket. De enigste kleuren die je eigenlijk mist zijn de neon kleuren. Deze zie je steeds meer in opkomst komen tegenwoordig.  Gebruik: De stiften liggen fijn in de hand ze zijn rond en glad waardoor je weinig druk op je vingers ervaart bij het vasthouden. Tijdens het kleuren merk je heel erg dat je vliesjes krijgt van het papier. Dat is erg hinderlijk je moet deze steeds verwijderen. Dit ben je erg snel geneigd om met je vingers te doen, waardoor heel je handen onder de stiften te komen zitten. Ik ben nadien een stukje keukenpapier gaan gebruiken om de vliesjes van de punten te kunnen halen. Ook moet je rekening houden dat je toevallig niet de kleur die je gebruikt hebt aanraakt met de volgende kleur, dit loopt dan erg uit. Zeker als het gaat om een donkere kleur en je pakt daarna een lichte kleur. Deze blijft dan erg lang op de punt van de lichte stift hangen. Ook vind ik het een nadeel dat de kleuren uitvloeien. Zeker voor het kleuren voor volwassen is dit een ergernis. Ik zou deze viltstiften zelf ook niet vaak gebruiken. Ik persoonlijk vind het echt viltstiften voor kinderen. Resultaten:
Plaat1 Kleurplaat uit Tangle patronen tekenen & kleuren het gele boek. Stiften werken erg fijn op dit papier. Het voelt glad aan op het papier, en het papier droogt snel na het kleuren. Het enige nadeel is dat de stiften wel doordrukken. Maar omdat het boek enkelzijdig bedrukt is vind ik dit absoluut niet storend.
Plaat 2 Kleurplaat geprint op 160 grams papier. De stiften zuigen heel erg in het papier, waardoor het doordruk en heel erg korrelig wordt. Dit is erg jammer, hierdoor wordt de kleurplaat niet heel erg mooi, en dat is zonde van je werk.
Plaat 3 Kleurplaat uit 100 creatie mandala. Het was geen makkelijke plaat om met viltstiften te kleuren, dit komt doordat de vlakjes te klein zijn. Omdat de stift wat langer nat blijft heb je last van uitvloeien. Dit is wel jammer maar te overzien. De stiften drukken wel door maar is in dit boek geen probleem, want de bladzijde zijn enkelzijdig bedrukt.
Plaat 4 Kleurplaat uit de Verjaardagkalender Action. De stiften werken hier heel fijn op. De plaat voelt licht korrelig aan. Door het karton drukken de stiften niet door, dit is erg prettig. Het was fijn om met deze stiften in de kalender te kleuren.
Prijs & verkooppunten: De Bruynzeel viltstiften zijn te koop vanaf € 4,99 Bij onder andere: Bol.com Klik hier! Bruna Klik hier!