Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Vormgeving en uiterlijk : Bruynzeel Deze potloden komen in een erg mooi een stevig blik bij je aan. Op het blik staat een Hollands bloemen landschap getekend en is ingekleurd in vrolijke kleuren. Dit blik heeft 2 lagen van 36 potloden. De potloden liggen in een plastic beschermvel waar 36 potloden op een rij inpassen. Productinformatie: Kleurpotloden: tekenen in de levendigste tinten De kleurplaten die je maakt en de mandala's die je inkleurt zijn het waard om lang mooi te blijven. En tijdens het kleuren gebruik je natuurlijk graag potloden met een prachtige kleurafgifte. Bruynzeel begrijpt dat. De Colour-collectie van Bruynzeel Expression helpt je tijdens het kleuren, want je voegt de prachtigste tinten toe aan je kleurplaat zonder hard te hoeven drukken. Bruynzeel Expression Colour is verkrijgbaar in 4 blikken. De kleinste set bestaat uit 12 basiskleuren. Uitgebreide sets van 24, 36 en 72 kleurpotloden bevatten naast deze basiskleuren diverse kleurschakeringen om meer nuance aan te brengen in je tekening. De kleurkern van een Bruynzeel Expression kleurpotlood, de zogeheten stift, is 3,3 mm breed en is van hoogwaardige pigmenten voor een extra goede kleurafgifte. Kleuren: Dit is echt een hele mooie set. Je hebt meer dan voldoende kleurkeuze. Zelfs de wat lichtere pastel kleuren vind je terug. Je hebt er zelfs een goud en zilver tint bijzitten. Dus een zeer mooie grote set kleurpotloden. Gebruik: Omdat dit een lekker zacht potlood is kleurt het geweldig. Ze glijden lekker soepel over het papier. Juist omdat het een wat zachter potlood is kun je er geweldig mee doezelen. Deze ronde heb ik dit met baby olie gedaan en het gaat echt fantastisch. Een echt kwaliteitspotlood wat heerlijk kleurt. Resultaten: Deze keer hebben Nathascha kleurt budget & Ingrid de Wit deze mooie set geprobeerd. Hieronder lees je wat wij ervan vinden.
Plaat 1 Gekleurd door Nathascha kleurt budget uit het Mandala kleurboek van de Aldi. Wat een super lekkere potloden om mee te kleuren. Zelf het priegelwerk is zeer goed te doen met deze potloden. Deze potloden zijn echt heerlijk zacht. Ze geven een mooie heldere kleur af en ze lenen zich uitstekend om zich te laten doezelen. Ik heb deze plaat gedoezeld met een doezelaar en baby olie. Tip als je een potje hebt doe daar een op maat gemaakt schuursponsje in. Stop daar baby olie in, het sponsje zuigt dit dan op. Doop je nu je doezelaar daarin krijgt je nooit te veel baby olie en voorkom je druppen en lekken.
Plaat 2 Gekleurd door Nathascha kleurt budget uit het prachtige patronen boek van de Lidl. Deze keer weer een super leuke mandala. Zelf in dit goedkope boek op dit papier kleuren deze potloden super fijn. Mooie kleurafgifte met erg weinig druk op het potlood. Ook in deze mandala kon je de hele kleine priegelstukjes erg goed kleuren. De potloden dekken erg goed.
Prijs & verkooppunten: Deze te gekke set is tussen de  € 25,75 & € 40 afhankelijk waar je hem besteld of gaat kopen,  en te koop bij de volgende verkooppunten: Petdirect.nl: Klik hier! Bol.com: Klik hier! Bruna: Klik hier!
Plaat 3 Gekleurd door Ingrid de Wit uit creative colouring boekje van de Action. Ook deze keer is het weer een mandala geworden. Zelf in de goedkoopste boeken werken deze potloden echt super goed. Ze geven een mooie helder kleur af. Echt een hele leuke set met veel kleurmogelijkheden om mee te combineren.
Plaat 4: Gekleurd door Ingrid de Wit gekopieerde plaat uit het boek tijdperk van Hanna Karlzon. (deze is gekopieerd omdat ik iets wilde uitproberen ) Deze keer een gekopieerde plaat. Ook op gewoon 80 grams papier kleuren deze potloden super goed. Mooie heldere en duidelijke kleuren. Ik heb de gele lichtpuntjes en de vleermuizen gemaakt met een fineliner van de Lidl. Nu ik weet hoe het gaat om met een sjabloon te werken durf ik het ook aan in mijn echte boek.
Eigen mening: Echt een super fijne en zeer fantastische set om mee te kleuren. Zo fijn dat je echt veel kleuren hebt om uit te kiezen. Zelf was ik al langer op zoek na een goedkope grote kleuren set zonder dat ik deze hoeft te bestellen op bijv. via AliExpress, Wish of Amazone. Deze kun je gewoon in de winkel kopen erg handig voor mensen die het nog lekker ouderwets willen doen. Mijn ervaring is geweldig. Een super geweldige kleurpotloden set die een zeer goede en hoge kleurpigment afgifte hebben. Wat wil je nog meer van een kleurpotloden set. Dus ben je nog opzoek na een leuk sinterklaas of kerstcadeau wat niet al te duur is? Nou dat adviseer ik je echt deze geweldige set. Want je weet dat je met Bruynzeels kwalitatiefs iets goeds in handen hebt. .