Van blog naar website, om alles nog makkelijker en overzichtelijker in beeld te brengen!
Beschrijving van de uitgever: BBNC Dit exclusieve kleurboek neemt je mee door een weelderige tuin, langs levendige bloembedden, vijvers, moestuinen en appelboomgaarden. Maak kennis met alle dieren die zich verbergen tussen de bladeren en laat je geest tot rust te komen door de krachtigste kleuren te kiezen voor de mooie bloemblaadjes en groenste planten. Het boek is prachtig uitgevoerd met een kartonnen kaft, goudkleurig linnen band, gouden opdruk en goudfolie op de voorkant en prachtige diepzwarte schutbladen. Het papier is licht getint, waardoor de kleuren extra mooi uitkomen. Creatievelingen zullen tot over hun oren verliefd worden op de 96 pagina's vol met weelderige tuinen, bloemen en dieren - recht van het Scandinavische landschap. Uiterlijk: Het is een super stevig en stoer boek met een harde kaft. Door de combinatie van zwart met goud heeft het boek iets sierlijks en te gelijk ook iets super stoers. Op de voorkant zie je een afbeelding in de sfeer die je in het boek terug vindt. Door de zwarte achtergrond komen de kleuren die gebruikt zijn op de afbeelding er knallend uit. Het spring echt van het boek af. Juist door gebruik van de gouden stevige rug en de mooie gouden sierletters geeft dit heel goed de sfeer uit het boek waar. Kwaliteit: Het papier is van erg stevig papier bijna karton. Juist door het stevige papier wat een crème kleur heeft en niet echt helemaal wit is, zie je de sfeer van dit boek goed terug. Je kunt echt met heel veel verschillende materialen je hart ophalen in dit fantastische kleurboek. Door de stevigheid van het papier is het doordrukken erg nihil. Het boek is dubbelzijdig bedrukt. Resultaten: Deze ronde hebben Jessica van der Velden en Stefanie van Leeuwen uit mijn vaste kleurteam van Nathascha kleurt budget 4 geweldige kleurplaten voor jullie gekleurd. Hieronder de resultaten en hun bevindingen. .
Botanische tuin
Plaat 1:  Gekleurd door Jessica van der Velden met de Marco raffine potloden van Ali Express. Deze kleurplaat is nadien gedoezeld met babyolie en een wattenstaafje. De potloden kleuren erg fijn op dit fijne dikke papier. Wel is het jammer dat je het doezelen met de baby olie aan de achterkant een beetje terug kan zien, het drukt heel erg licht door met bepaalde kleuren. Al met al kun je de plaat erachter toch gewoon inkleuren.  
Plaat 2: Gekleurd door Jessica van der Velden met de gelpennen van de Action en het Bruynzeel keverblik. Door het dikke papier kan het zijn dat de gelpennen niet in een keer goed dekken, na het drogen kun je er voorzichtig voor een 2de keer overheen gaan om het dekkend te krijgen. Heel erg fijn is het dat de gelpennen totaal niet doordrukken. Het konijn en de achtergrond zijn met de kleurpotloden gekleurd. Ook dit gaat erg fijn.
Plaat 3: Gekleurd door Jessica van der Velden met het Bruynzeel keverblik kleurpotloden. Kleurt super fijn op dit dikke papier. Ik heb de besjes met babyolie bewerkt, door de kleine oppervlakte loopt dit wel erg snel uit. De babyolie druk heel licht door met bepaalde kleuren aan de achterkant van het papier. Ook hier kun je de plaat aan de achterkant gewoon kleuren.
Prijs  & verkooppunten Dit mooie boek is te koop voor € 14,99 bij de volgende punten. BBNC uitgevers: Klik hier! Onderwijsboek.nl: Klik hier! Bruna: Klik hier!
Eigen mening: Wauw wat een super geweldig boek is dit. Echt geweldig mooie platen op super stevig papier. Ik vind het echt een aanrader voor iedereen. Je kunt heerlijk wegdromen bij de mooie kleurplaten die in het boek staan. Deze mooie kleurplaten kun je na eigen lust en fantasie inkleuren. Echt een fantastisch boek voor een elke kleurfanaat zoals ik.  
Plaat 4: Gekleurd door Stefanie van Leeuwen met Huhuhero kleurpotloden van Aliexpress.  Deze kleurpotloden liggen niet zo prettig in de hand. Maar ze kleuren wel heel erg fijn op dit papier. Door de vele kleuren zijn er ook veel combinaties mogelijk, ook het mengen en kleuren in elkaar over laten lopen is goed mogelijk met de potloden op dit fijne papier.